Altın Pusula Ödüllerinde 3 Ödül Ford'un!

Altın Pusula

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin her yıl düzenlediği Altın Pusula Ödülleri, hem basında hem de dijital dünyadaki en iyi projeleri ödüllendirmeye bu yıl da devam ediyor. Altın Pusula Ödülleri’nin 20. yılında Ford Otosan olarak tam 3 dalda ödül almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ödül almaya hak kazanan tüm projelerimiz ile gurur duyuyoruz ve ödüllerimizi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz!

Hayattan ilham alarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizi takipte kalın! 😊

İşte ödül alan projelerimiz ve detayları:


Yavru Bir Kuşun Peşinden Bingöl’e: Her Kuşa Yuva, Her Yükte Birlikte Projesi

Altın Pusula Ödülleri’nde Dijital İletişim kategorisinde ödül alan “Her Kuşa Yuva, Her Yükte Birlikte” hoş ve duygu dolu hikayesiyle pek çok kişinin içini ısıttı. Bingöl-Erzurum kara yolundaki inşaat kamyonlarından birinin motoruna yuva yapan bir kuş ile başlayan hikaye bizi öyle etkiledi ki, çalışma arkadaşlarımız soluğu Bingöl’deki Ford kamyonun ve şöför İbrahim Sönmez’in yanında aldı. Ekibimiz, kamyonun motoruna yuva yapan, hatta yumurtalarını bırakan akkuyruksallayanları hem izledi, hem bu eşsiz görüntüleri kayda aldı, hem de Sönmez ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Altın Pusula Dijital İletişim Ödülü’ne layık görülen bu naif ve duygu dolu hikaye hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili yazımızı okuyabilir, ilgili videomuzu izleyebilirsiniz 

Cem Yılmaz Keşfediyor: Yeni Ford Focus Karakomik Filmler İş Birliği

Cem Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Youtube projesi de Altın Pusula Sosyal Medya kategorisinde ödüle layık görüldü. 3 bölümden oluşan video serisinde, Cem Yılmaz’ın yeni Ford Focus ile tanışma hikayesini konu aldık. Cem Yılmaz Ford Focus’un teknolojilerini eğlenceli hikayeler ile keşfederken sosyal medya kullanıcıları da aracı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Sosyal Medya kategorisinde ödül alan iş birliğimiz hakkında daha fazla bilgi almak, serinin tüm filmlerini izlemek için hemen tıklayın!

Koşamayanlar İçin Koşmaya Devam Ediyoruz: Benim Elim Senin Elin

Sağlık Sponsorluğu kategorisinde Altın Pusula Ödülü’ne layık görülen “Benim Elim Senin Elin” projemiz ise omurilik felçlileri için koşarak bağış topladığımız ve Ford ana sponsorluğunda gerçekleşen Wings for Life World Run koşusunun o yıl ki sloganı olmuştu. Üstelik kampanyanın yüzleri ise iki sıkı dost Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan ile onlara müziğiyle eşlik eden Ozan Doğulu’ydu. Keyifli kampanya videomuz ve detaylar hakkında bilgi almak için yazımızı inceleyebilirsiniz.