Hallo Almanya, Biz Geldik!

hallo

Tüm Avrupa’da büyüme hedefimizde yeni bir adım daha attık. Portekiz, İspanya, İtalya, Belçika ve Lüksemburg’daki distribütörlüklerimizin ardından Ford Trucks olarak son durağımız Avrupa’nın en büyük pazarı Almanya! 

2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödüllü F-MAX ve mühendislerimizin Eskişehir’de sıfırdan geliştirdiği ürün portföyüyle yoğun talep gören Ford Trucks artık Almanya’da! Almanya pazarına, otomotiv sektöründe 100 yılı aşkın köklü bir geçmişe ve bilgi birikimine sahip yeni distribütörümüz Stegmaier Group ile iş birliği yaparak girdik. 

“Uluslararası pazarlarda yerli üretimle büyüyen, global ağını hızla genişleten Ford Trucks olarak, ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda; Avrupa'daki büyüme planlarımızda stratejik öneme sahip Almanya'da, müşterilerimizi ITOY ödüllü çekicimiz F-MAX ve en verimli taşıma çözümleri sunan modellerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” Ford Trucks Liderimiz Serhan Turfan

Hedefimiz Tüm Avrupa’da Büyümek

Uluslararası büyüme planlarımız doğrultusunda, her ne kadar pandemi koşullarında olsak da art arda yaptığımız açılışlarla büyümeye devam ediyoruz. Şimdi sözü Ford Trucks Liderimiz Serhan Turfan’a bırakıyoruz:

“Türkiye otomotiv sanayinin öncü gücü Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks olarak, yarım asrı aşkın süredir otomotiv sektöründe ‘ilk'leri başarmaya ve dünya çapında bir başarı hikayesi yazmaya devam ediyoruz. Bir aracı sıfırdan ticari ürün haline dönüşene kadar, motor da dahil olmak üzere komple tasarlayacak, geliştirecek ve test edecek tüm yetenek ve altyapıya sahip konumdayız. Mühendislik yetkinliklerimiz ve Ar-Ge gücümüz sayesinde Türkiye’de ürettiğimiz ağır ticari araçları 40’ı aşkın ülkeye ihraç ederken, Türk mühendislerinin emekleri ile geliştirdiğimiz araçlar dünyanın dört bir yanında bizleri gururlandırıyor. Uluslararası pazarlarda yerli üretimle büyüyen, global ağını hızla büyüten Ford Trucks ile ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödülü sonrası F-MAX’e Avrupa’dan gelen yoğun taleplerle birlikte büyüme planlarımızı erkene çekmiştik. Bu doğrultuda 2019’da Polonya, Litvanya, Portekiz ve İspanya pazarlarının ardından yoğun talep gördüğümüz pazarlardan İtalya, Belçika ve Lüksemburg yapılanmamızı tamamladık. Şimdi de Ford Trucks’ın Avrupa’daki büyümesinde stratejik öneme sahip, Avrupa’nın en büyük ağır ticari pazarı olan Almanya’ya adım atmanın gururunu yaşıyoruz. Stegmaier Group'un hem ağır ticari pazarı uzmanlığı hem de Almanya’daki tecrübeleri ile markamızı en iyi şekilde temsil edeceğine güvenimiz tam.”

55 Ülkede Global Operasyon Hedefi

Avrupa’nın tamamında kalıcı bir büyüme gerçekleştirmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Almanya’nın ardından önümüzdeki 3 sene içerisinde Avrupa’nın tamamında bulunarak global operasyonlarımızı 55 ülkede yer almayı hedefliyoruz.