Ford Trucks Sarp Intermodal Filosunda!

truckssarpintermodal

2014 yılında kurulan ve 8 yıl içinde önemli lojistik firmalarından biri haline gelen Sarp Intermodal, filosunu 20 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Şirket, ayrıca 2020’den bu yana filosunu 65 adet Ford Trucks ile büyüttü.

Türkiye’de intermodal taşımacılık hizmeti vermek amacıyla kurulan ilk şirket olan Sarp Intermodal, karayolunu Ro-Ro ve demiryolu hatlarıyla entegre kullanarak birçok sektör ve farklı yük türleri için taşımacılık hizmeti sağlıyor. Küresel çapta bir intermodal şirketi olma hedefiyle önemli yatırımlar ve atılımlar yapan Sarp Intermodal, F-MAX araçlarını hem yurt içinde hem de başta Almanya, İtalya, Fransa, Belçika, Avusturya, Macaristan olmak üzere tüm Avrupa operasyonlarında kullanacak.

28 Mart 2022’de Rahmi Koç Müzesi’nde araç teslimat töreni düzenledik. Törende Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay ve Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören konuşma gerçekleştirdi. Her iki yöneticinin de konuşmalarından notları aşağıda derledik: 

Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören:

Uzun yıllardır hem satış hem de satış sonrası servis ve hizmetlerde köklü ilişkimizi sürdürüyoruz. Sektörümüzün öncü firmalarından biri olan Sarp Intermodal ile uzun zamandır devam eden iş birliğimiz güçlenerek büyüyor. Geçtiğimiz yıllarda uluslararası ödüllü çekicimiz F-MAX ile bu iş birliğini güçlendirmiştik. Şimdi de 20 adet F-MAX'i daha firmanın filosuna katarak, Sarp Intermodal’daki toplam Ford Trucks markalı araç sayımızı 65’e yükseltiyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında yoğun talep gören uluslararası ödüllü F-MAX'in yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile Sarp Intermodal’a operasyonlarında büyük verimlilik ve katkı sağlayacağına inanıyoruz.” 

Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay:

Sürücülerimizin güvenliği ve konforu için F-MAX serisi araçlarını tercih ediyoruz. İntermodal taşımacılıkta karayolunu minimum seviyede kullansak da sürücülerimizin güvenliği ve konforu bizim için önemli. Aynı zamanda Türkiye'de ve Avrupa ülkelerinde kesintisiz destek alabilmek de bizler için değerli. Bu nedenle Ford Trucks’ın F-MAX serisi araçlarını tercih etmeye başlamıştık. Son yatırımımız ile filomuzdaki F-MAX sayısı 65’e ulaştı. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 100’e çıkarmak istiyoruz. Yaptığımız her yatırımın sadece şirketimize değil, sektörümüze ve ülkemize de değer kattığına inanıyoruz. Bu iş birliğimizin ve ortaya çıkan değerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Güç, Verimlilik, Teknoloji ve Konfor F-MAX’te 

Ağır ticari araç sektörünün en saygın ve prestijli ödüllerinden biri olan ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ (International Truck of the Year - ITOY) ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza atan Yeni Ford Trucks F-MAX, güç, verimlilik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. 1350 litreye kadar artırılabilir yakıt tankı hacmi, aerodinamik tasarımı ve yüksek konforlu kabini ile yeni F-MAX uzun yollarda kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.