2015’i Yeni Focus’la Karşılıyoruz!

Yeni Ford Focus

Ford Focus bu sene yılbaşını erken kutluyor! Tüm dünyada 12 milyon adetten fazla satan ve ülkemizde de çok sevilen Ford Focus’umuzun yeni modeli; sedan, hatchback ve station wagon gövde seçenekleriyle şimdi tüm Ford severlerle buluşuyor.

 

 

Bugünden itibaren 52 bin 400 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz Yeni Ford Focus, üç sene üst üste “Yılın Motoru” ödülü alan 1.0L EcoBoost 125 PS versiyonunun yanında 1.6 litreye kadar uzanan, benzinli ve dizel motor opsiyonlarıyla keyifli sürüş deneyimi için yola çıkmaya hazır.

 

1.0 litreden 1.6 litreye benzinli ve dizel motor opsiyonları sunan Yeni Ford Focus, sportif ve yalın tasarımla yeni güvenlik ve konfor teknolojilerini bir araya getiriyor. Müşterilerimize üst segment araçlardaki güvenlik ve konfor teknolojilerini orta segmente de ulaşılabilir kılma misyonunu yüklenen mühendislik ekibimiz, Ford Focus’u Trend X, Style ve Titanium olmak üzere üç donanım seviyesinde hazırladı.

 

 

Heyecan Verici Yeni Teknolojiler

 

Ford olarak otomobil üreticiliğinin yanında teknoloji üreticiliğine doğru çıktığımız yolculuğun meyvelerini Focus’la aldığımızı düşünüyoruz. Tasarım ve fonksiyonelliğin mükemmel birleşimi Yeni Focus, otomobillerde ilk kez kullanılan teknolojiler barındırıyor.

 

Kör Nokta Uyarı Sistemi

 

Kör nokta denilen alanı görülebilir yaparak arka sağ veya soldan gelen araç olduğunda sizi sesli ve görsel olarak uyarıyoruz.

 

Paralel ve Dikey Park Etme

 

Yeni Focus’la park etmek çok kolay! “Dikey Park” ve “Paralel Park Çıkış Yardımı” özellikleriyle geliştirdiğimiz Otomatik Park Sistemi, size göre en uygun park yerini bularak tüm direksiyon manevralarını kendisi yapıyor.

 

MyKey ile Kişiye Özel Sürüş

 

Tamamen sizin kontrolünüzdeki MyKey sayesinde aracı kullanacak diğer sürücülerin maksimum hızını kısıtlayabiliyor, emniyet kemeri uyarısını daha ısrarlı hale getirebiliyorsunuz.

 

 

3 Farklı Donanım Özelliği

 

Hoşlanacağınız tüm özellikleri topladığımız Trend X donanım seviyesinde alüminyum alaşım jantlar, manuel klima, ön sis farları, hız kontrol sistemi, ayarlanabilir hız sınırlayıcı, deri direksiyon simidi, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Dinamik Tork Kontrolü (TVC) ve Ford MyKey standart olarak geliyor.

 

 

Style donanım seviyesinde ise bunlara ek olarak konforu daha da artıran otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, elektrikli katlanır yan aynalar ve perde hava yastıkları gibi özellikler ekledik.

 

 

Konforda en üst donanım seviyesi Titanium’u tercih edenleri ise birbirinden güzel özellikler bekliyor. Anahtarsız çalıştırma, otomatik klima, gelişmiş otomatik park sistemi, SYNC 2 araç içi iletişim sistemi, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik renkli ekran standart olarak sunulan özellikler arasında.

 

 

Titanium donanım paketini arzu ederseniz farklı opsiyonlarla daha da geliştirip şerit takip sistemi, otomatik uzun far, sürücü dikkat takip sistemi, aktif şehir içi güvenlik sistemi, kör nokta uyarı sistemi, çapraz trafik uyarı sistemi, dinamik ön far sistemi, geri görüş kamerasını içeren navigasyon paketi ve elektrikli sunroof ile daha da ileri götürebiliyorsunuz.