Yepyeni Hafif Mobilite Çözümümüz: Rakun

Rakun-toplu

Günümüzde hızla yükselen e-ticaret ve mobilite trendine yönelik müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak elektrikli ve ticari araç üretiminde sahip olduğumuz bilgi birikimini inovasyon gücüyle birleştirdik. İşte ortaya çıkardığımız Rakun Pro2 ve Rakun Pro3 karşınızda!

Ford Otosan olarak, yeni girişimimiz Rakun Mobilite Teknoloji ve Ticaret A.Ş. şirketi ile, yenilikçi ve hafif mobilite çözümleri arayan tüm kullanıcılar için farklı iş modellerinde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Hayatı kolaylaştıran yeni mobilite aracımız için Ford Otosan Liderimiz Haydar Yenigün’e sözü bırakıyoruz: 

“Müşterilerimizden aldığımız ilhamla, elektrikli araç üretiminde ve ticari araç üretiminde sahip olduğumuz bilgi birikimi ile son nokta teslimatına hizmet edecek, 4’ten az tekeri olan, çevreci, elektrikli bir araç üretme hayalini kurduk. İşte Rakun da böylece doğmuş oldu. Mobilite alanındaki faaliyetlerimizi ürün geliştirme, inovasyon ve üretim kabiliyeti ile entegre ederek bir üst seviyeye taşıyoruz. Bu amaç kapsamında %100 Ford Otosan iştiraki olan Rakun Mobilite şirketimizle, müşterilerimizin mobilite alanındaki ihtiyaçlarına yanıt veren yenilikçi ürün ve teknolojiler geliştireceğiz.”

“Tam elektrikli Rakun Pro2 ve Pro 3’ü sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

Gerek teknolojik gelişmeler, gerek pandemi ile birlikte ticarette yepyeni bir dönem yaşadıklarını vurgulayan Rakun Mobilite A.Ş. Genel Müdürü Eren Atlı, “Rakun Pro2 ve Pro3 ile işletmeler, verilen siparişlerin teslimatını güvenilir, dayanıklı ve en önemlisi %100 elektrikli; dolayısıyla ses çıkarmayan ve çevreye duyarlı bir şekilde yapabilme imkanı bulacak. Kurumsal müşterilerle araçlarımızı ilk etapta kiralama ve satış yöntemi ile buluşturacağız. İlerleyen dönemlerde ise bireysel müşterilerimizin de Pro2 ve Pro3 ile yollarda olmasını planlıyoruz. Diğer yandan bu sektörde en önemli noktalardan biri de araçların sürekli çalışır halde olması ve hızlı servis hizmeti. Bu nedenle satış sonrası servis, en fazla önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Kullanıcılarımız hem seçili Ford binek ve hafif ticari servislerimizden hizmet alabilecek, hem de mobil servis hizmetimiz ile “yerinde servis hizmeti”ni kullanılabilecekler. Tam elektrikli Rakun Pro2 ve Pro3’ü müşterilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” diyerek bu yenilikçi yaklaşımımız ile ilgili görüşlerini paylaştı. 

İstanbul’un Zorlu Yokuşları için Rakun Pro2 ve Pro3 Oldukça Güçlü! 

Yokuş çıkma yeteneğinin özellikle elektrikli motorlarda önemli bir konu olduğunu göz önüne alarak geliştirdiğimiz Rakun Pro2 ve Pro3 için bu en kritik önceliklerimizden biriydi. Yenilikçi ve üstün elektrikli motor teknolojisiyle gücü doğru şekilde tekerleklere ileterek, özellikle İstanbul’un dik yokuşlarında, zorlanmadan yol alabiliyor. 3 tekerlekli Pro3 versiyonu ise yükleri daha rahat taşımaya yardımcı olmanın yanı sıra, arka iki tekerin bağımsız süspansiyonu sayesinde virajlarda normal 2 teker gibi manevra yapabiliyor. 

Pro2 ve Pro3’te bulunan 5 kW/h’lik batarya, kablosunun prize takılması ile normal şebeke elektriği üzerinden rahat ve kolay bir şekilde şarj edilebiliyor. 
Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Ford Otosan Eskişehir Fabrikamızda üretilen Rakun Pro2 ve Rakun Pro3’ün satış, pazarlama ve satış sonrası operasyonları Rakun Mobilite Teknoloji ve Ticaret A.Ş. üzerinden yapılıyor.

Yepyeni hafif mobilite çözümümüz Rakun'u sosyal medyada takip etmek isteyeneler için: