Tourneo Connect Dizel Otomatik Tüm Bayilerimizde!

Ford Connect Dizel Otomatik

Ford bayilerinde heyecanlı bir bekleyiş var! Neden mi dersiniz? Herkesin “ticari hayatın vazgeçilmez aracı” olarak tanıdığı Ford Tourneo Connect, artık dizel otomatik seçeneğiyle tüm bayilerimizde yeni sahiplerini bekliyor.

Modern görünümünü titiz işçilik anlayışıyla birleştiren Ford Tourneo Connect, sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyarak düşük Euro 6 emisyon değeriyle de rakiplerine fark atıyor. 1.5 TDCi 120 PS’lik versiyonu 100 km’de ortalama 5 litrelik yakıt tüketimi ile dikkat çeken Ford Tourneo Connect’in şehir içi tüketim verileri 100 km’de 5,4 litre olurken şehir dışı tüketimi ise 100 km’de yalnızca 4,7 litre seviyesinde.

Üstün donanım paketleri sizlerle buluşuyor

Yeni akıllı teknolojilerimizin çoğunu bulabileceğiniz Tourneo Connect’te ticari araç sınıfında ilkleri sunan donanım seçenekleri bulunuyor.

– Deluxe Donanım Paketi

Geniş yaşam alanı, kullanışlı eşya gözleri ile akılcı çözümler sunan Ford Tourneo Connect modelinin manuel vitesli versiyonunda sunulan Deluxe donanım paketinde; çift arka-yan kayar kapı, yukarı açılan bagaj kapağı, karartılmış arka camlar, gövde rengi ön tampon ve kapı kolları, ısıtmalı yan aynalar, gündüz farları ve sis farları yer alıyor. Ayrıca, yüksek hacimli ve çok yönlü araç kabini içerisinde kayar arka kapılar ve esnek oturma kapasitesi ile birlikte birçok akıllı depolama detayıyla yüksek kullanışlılık sunuyor.

İç mekanda 4 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu, katlanabilen arka koltuklar, kol dayama ünitesi, kilitlenebilir torpido gözü, uçak tipi saklama alanları tasarımda etkin olurken elektrikli ön ve arka camlar, manuel klima, yol bilgisayarı, ayarlanabilir hız sınırlandırma özellikli hız kontrol sistemi, Bluetooth ve USB özellikli radyo-CD çalar, SYNC, direksiyon üzerinden kontrol edilebilen müzik sistemi ve deri direksiyon simidi gibi konfor donanımlarının standart olarak bulunuyor.

Ford Tourneo Connect Deluxe’te, sürücü ve yolcu için ön ve yan hava yastıkları, ABS, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Acil Durum Fren Uyarısı ve Acil Durum Fren Desteği, 4 tekerlekte disk frenler, lastik basınç ölçme sistemi ve 16 inç alüminyum alaşım jantlar da standartlar arasında yer alıyor.

– Titanium Donanım Paketi

Ford Tourneo Connect manuel ve otomatik şanzıman versiyonlarında sunulan Titanium donanım paketinde Deluxe’e ek olarak; gövde rengi arka tampon, krom detaylı ön ızgara, gövde rengi yan koruma çıtaları, otomatik katlanan gövde rengi yan aynalar, ısıtmalı ön cam ve silecek suyu, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, adaptif sis farları, tavan rayları, panoramik cam tavan, koltuk arkası sehpalar, tavan arka bölümünde saklama alanı, çift bölgeli dijital klima, ön ve arka park sensörü, geri görüş kamerası ve otomatik kararan iç dikiz aynası bulunuyor.

Otomatik şanzımanlı Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi, Titanium donanım paketi ile tüm yetkili satıcılarımızda 81.990 TL’lik tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatları ile sunuluyor.

– X Paket Opsiyonu

Titanium donanımlı Dizel Otomatik Connect’lerin X Paket opsiyonu, daha teknolojik bir deneyim arayanlar için tasarlandı. Titanium donanıma ek olarak sunulan X paket opsiyonunda navigasyon ve SYNC2 sistemi ile entegre dokunmatik 6 inçlik ekran, 17 inçlik alaşım jantlar, Şerit Takip Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Otomatik Uzun Far ve Sürücü Dikkat Takip Sistemi gibi yenilikçi teknolojiler bulunuyor.

Dileyenlere 2.000 TL takas avantajı!

İlgilenen müşterilerimiz, Kasım ayı boyunca Connect modellerinde tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatları üzerinden 2.000 TL’lik takas fırsatını da yine bayilerimizde değerlendirebilirler.

Eğer düşük tüketim ve yüksek performansı bir arada yaşamak istiyorsanız, yeni 1.5-litre TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu ile Tourneo Connect’i hayatınıza sokmanızın zamanı geldi diyebiliriz.

Yeni Tourneo Connect Dizel Otomatik ile tanışmak için sizi Ford bayilerine bekliyoruz.