Outdoorist Fuarları’nda Kampseverlerle Buluşuyoruz

karavankamp

Yenilikçi teknolojileri ve üstün konforu, “geleceği bugünden yaşamak isteyenler” için bir arada sunuyoruz. Bu sefer, rotasını doğaya çevirenleri ve aktif yaşam tarzını benimseyenleri 8-16 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek Outdoorist Karavan Fuarları’na bekliyoruz.

Özellikle son dönemde kalabalıktan uzaklaşmak, doğaya dönmek şehirden kaçmak ve alternatif rotalar deneyimlemek isteyenler, doğanın kalbindeki tatil seçeneklerine yöneliyor. Biz de mevcut hedef kitlemiz içerisinde de yer alan aktif yaşam tarzını benimseyenleri, doğada özgürce vakit geçirmek ve kamp yapmak isteyenleri birbirinden şık tasarımlı araç modellerimiz ile 8-16 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta Karavanist & Outdoorist Fuarları’nda buluşturuyoruz. 

Kamp, karavan ve doğa tutkunlarını bir araya getiren fuarda, geniş hacmi sayesinde yaratıcı dokunuşlarla kolayca karavana dönüşebilen Ford Transit 350E Van RWD A/T ile tanışma fırsatı bulacaksınız. Ayrıca tam fonksiyonlu bağımsız bir karavan ünitesine sahip yeni Ford Ranger Stormtrak de sizi fuarda bekliyor. Tüm bunlara ek olarak kamp malzemeleri, portatif bir mutfağa sahip kamp çekmecesi ve çadır yükleme imkanı veren Ford Ranger Raptor ile yeni Tourneo Connect Active de fuar alanında yerlerini alacak araçlarımız. Ayrıca ilk kez sergilenecek yeni Tourneo Courier Titanium Plus modellerimiz de  Karavanist & Outdoorist Karavan Fuarları’nda beğenilerinize sunulacak. 

Ford Transit Van 350E: Kolayca Karavana Dönüşür 

Dünyanın en çok tercih edilen ticari aracı Ford Transit’in 350E Van modeli, 2.0L Panther Ecoblue motoru, geniş iç hacmi, yüksek tavanı ve taşıma kapasitesindeki geliştirmeler sayesinde, kolaylıkla karavana dönüşebiliyor. Taşıdığı teknolojik özellikler de oldukça yenilikçi:
Şerit değiştirirken veya geri viteste giderken diğer yol kullanıcılarının varlığı konusunda sürücüleri uyaran çapraz trafik uyarı sistemi. 

  • Destekli kör nokta uyarı sistemi.
  • 180 derecelik geri görüş kamerası.
  • 180 derece geniş açılı ön kamera.

Tüm bu özellikleri ile doğada keyifle vakit geçirmek isteyenlere güvenli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Ranger ve Raptor’un Gücü

Sınıfındaki benzersiz ve rakipsiz özelliklerle çıtayı iyice yükselten Ford Ranger ve Ranger Raptor modellerimiz, kullanıcılarına gerçek off-road pikap performansını ve üstün yakıt verimliliğini bir arada sunuyor. Yaya algılama ve akıllı hız sınırlama gibi özellikler de dahil olmak üzere ileri teknoloji sürüş destek sistemleri ile pikap pazarındaki standartları yeniden belirliyor. Kullanıcılarının yeni seyahat deneyimlerini kolaylaştıran Ford Ranger Raptor’un arka yük bölümü, içinde lavabo, ocak ve kamp eşyalarınızı koyabileceğiniz kamp çekmecesi taşımaya olanak sağlarken her iki modele de kamp keyfini konforlu kılacak ekipmanların yanı sıra çadır veya karavan eklenebiliyor. 
Açık Hava Aktivitelerinin En İyi Dostu

Yeni tasarımı ve işlevselliği ile ekstra hacim sunan Tourneo Ailesi’nden Tourneo Connect Active ve Tourneo Courier Yeni Titanium Plus modelleri de Karavanist & Outdoorist Fuarları’nda sergilenecek araçlar arasında yer alıyor. 

Taşıdığı off-road ruhuyla açık hava aktivitelerini kolaylaştırmak için tasarlanan Tourneo Connect Active, hafif arazi koşullarında rahat kullanım sağlamak için artırılmış yerden yüksekliği ile daha yüksek sürüş pozisyonu ve isteğe bağlı mekanik "Sınırlı Kaydırmalı Diferansiyel" seçeneğiyle sunuluyor. Opsiyonel olarak sunulan tavan rayları, bisiklet, kano, kamp malzemeleri gibi pek çok eşyayı taşımak için pratik bir çözüm getiriyor. 

Güç, performans ve yakıt verimliliği arasında mükemmel bir denge kuran Tourneo Courier Yeni Titanium Plus ise yolcuları ve bagajı çeşitli kombinasyonlarda taşıyabilme imkanı veren, öne doğru yatırılabilen ve 2 parça (2+1) katlanabilen arka koltuklar ile öne çıkıyor. Ayrıca, 1656 litreye varan bagaj hacmi ve ayarlanabilir bagaj bölmesi sayesinde kamp malzemeleriyle beraber soluğu doğada almak isteyenlere benzersiz bir alan yaratıyor.