Kincentric - Best Employers Programı’ndan “Sürekli Mükemmellik Ödülü” ile Döndük!

kincentric
Yazarlar

Ali Rıza Aksoy İnsan Kaynakları Lideri

Bu yıl on dördüncüsü tamamlanan “Kincentric ©️  Best Employers ’’Programı'nda Ford Otosan olarak art arda 3 yıldır Türkiye’deki en iyi iş yerleri arasına girmeyi başardık ve bu başarımız ile "Sürekli Mükemmellik Ödülü”ne hak kazandık! 

Bu Başarı Hepimizin!

Daha da önemlisi, bu başarıyı aslında hep birlikte kazandık! Kincentric Türkiye Best Employer Programı'nın sonuçları, Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarına göre belirleniyor. Bizim de bütün çalışma arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz "Çalışan Bağlılığı" araştırmasının başarılı sonucu, bize “Kincentric Türkiye Best Employer” ödülünü kazandırdı!

Bu araştırma sonucunda Bağlı Kılan Liderler, Çeviklik ve Yetenek Odağı endeks skorlarından en az ikisinde üst çeyrekte yer almayı başardık ve Kincentric Best Employer Ödülü ile Türkiye’nin En İyi İşyerleri arasına girdik. 

Kincentric sonuçlarına göre en iyi iş yeri olmak; çalışma arkadaşlarımızın şirketimizde deneyimledikleri süreçlerin çoğunda olumlu tecrübeler yaşadıklarının bir göstergesi. Her bir olumlu deneyim, motivasyonu ve Ford Otosan'ın bir parçası olmanın gururunu arttırarak çalışma ortamımız ve işlerimizin sonuçları üzerinde pozitif etkiler yaratıyor.

Bu başarı, ortak kültürümüzün kurum içinde oluşmasına imkân tanıyan tüm çalışma arkadaşlarımızın!