İstanbul’daki 14 Şubat’a Yakışacak Romantik Rotalar

14subat

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. Küresel çapta sevmenin ve sevilmenin kutlandığı 14 Şubat’ta sizlere alternatif etkinlik ve rotalar derledik. Çünkü bizim için aracınızda sevdiğiniz insanla birlikte şarkılar söyleyerek gezmek birçok hediyeden veya yemekten daha romantik. Farklı 14 Şubat isteyenler, trafik saati geçince kendinizi bu rotalara bırakabilirsiniz. İstanbul yollarında aşka çıkan sokaklara sapmak için yazımızı takip edin. Ayrıca 1 4 Şubat’ta romantik bir gezi yapmak için illa bir partnere gerek yok, tek başınıza da romantikleşebilir, direksiyon başında şarkılara eşlik ederek İstanbul’la aşk yaşayabilirsiniz. 

Emirgan Sahil

İstanbul’un en eski semtlerinden Emirgan… İşin içine nostalji girince romantizm de otomatik geliyor. Büyük çınarların, eski evlerin arasında araçla gezmek, zaman zaman sıkışan trafikte kusursuz Boğaz manzarasını izlemekten daha iyi bir 14 Şubat olabilir mi? 

Dolmabahçe Caddesi 

Beşiktaş’tan rotanıza başlayıp, Karaköy’e kadar uzanmak ve tekrar geri dönmek. Hem sahildeki yaşama şahit olmak hem de Dolmabahçe Caddesi’ndeki dev kavak ağaçlarının gölgesinde hareket etmek. Bir romantik daha ne ister? 

Kuzguncuk Sahili

Evet trafik hep yoğun olabilir ama bazen trafik manzaranın keyfini çıkarmak için yardımcı… Trafiğine iyi tarafından baktığınızda; müthiş bir seyir zevki sunan Kuzguncuk Sahili’nde durup durup Boğaz’a bakmak isteyeceksiniz. 

Rumeli - Otağtepe 

Size şöyle bir İstanbul’a tepeden bakma imkanı sunacak olan rota Beykoz’da başlıyor ve Otağtepe’de sona eriyor. İstanbul’un neredeyse tüm noktalarını görebileceğiniz Otağtepe’nin yolunu Kuzguncuk sahilden giderek romantizm miktarını artırabilirsiniz.