Ford Team’e Katıl, Bir Umut da Sen Ol!

WFL 2019

Tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run heyecanı yaklaşıyor ve bizler bu global organizasyonun Türkiye’deki ana destekçisi olarak heyecanımıza seni de ortak etmek istiyoruz!

#sennedenkoşuyorsun

Biz omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için koşuyoruz. Geçtiğimiz yıl Ford Team olarak Türkiye’deki en kalabalık ve dahası en çok bağış toplayan koşu takımı olduk. Bu yıl, senin de katılımınla “Benim Elim Senin Elin” diyeceğiz ve dünyanın “en kalabalık koşu takımı”nı oluşturarak daha fazla insana umut olacağız.

“Benim Elim Senin Elin”

4 yıldır ana sponsoru olduğumuz Wings for Life World Run’da koşamayanlar için koştuk, Kuga ile harekete geçtik ve bu yıl da “Benim Elim Senin Elin” diyoruz. Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcımız Özgür Yücetürk, “Ford Otosan olarak hem kurumsal çalışmalarımız hem de çalışanlarımızın gönüllü katılımı ile eğitim, sağlık, kültür-sanat ve spor gibi birçok alanda çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz. 4 yıldır ana destekçisi olduğumuz Wings for Life World Run’da bu yıl en kalabalık ve en fazla bağış toplayan takım olarak daha fazla insana umut olmak ve omurilik felci konusunda farkındalığı arttırmak için ‘Benim Elim Senin Elin’ kampanyamızı başlattık. Omurilik felçlileri tekerlekli sandalyelerini kullanırken ellerinden güç alıyorlar. Bu sebeple de eldiven kullanıyorlar. Biz de Ford Team olarak onların yanında olduğumuzu göstermek için ‘Benim Elim Senin Elin’ yazan eldivenlerimizle koşacağız. Bu vesileyle omurilik felçlilerine destek vermek ve bu hareketin bir parçası olmak isteyen herkesi 5 Mayıs’ta Ford Team’le birlikte koşmaya davet ediyoruz,” sözleriyle kampanyamızı özetledi.

Sen de dünya genelinde 12 farklı şehirde eş zamanlı bir organizasyonla omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak, bu konuda farkındalık yaratmak ve dünyanın en kalabalığı olmayı hedefleyen koşu takımımıza katılarak “Benim Elim Senin Elin” demek için hemen tıkla, takımımıza katıl, 5 Mayıs 2019 Pazar günü İzmir’de beraber koşalım, omurilik felçlilerine umut olalım!