Social Media Awards Turkey’den 2 Ödülle Döndük!

ford otosan social media awards turkey 2021

Sosyal medyanın en önemli ve prestijli etkinliği Social Media Awards Turkey’den, Sayfa ve Topluluk Yönetimi Kategorisi Bronz Ödülü ve SocialBrands Veri Analitiği Kariyer Kategorisi Altın Ödülü ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

1 Nisan 2020 - 1 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşmiş sosyal medyadaki en başarılı kampanya ve projeleri değerlendiren Social Media Awards Turkey jüri ekibi, her yıl olduğu gibi bu yılda sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Ford Türkiye’yi ve Ford Otosan’ı bronz ve altın ödüllerine layık gören jüri kuruluna teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bu Ödüller Hepimizin!

Ödül kazanan projelerimizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Şimdi gelin, kazandığımız ödülleri tekrar hatırlayalım.

SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri, Kariyer Kategorisi Altın Ödülü, Ford Otosan

Ford Otosan olarak SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri Kariyer Kategorisi Altın Ödülü’nü kazanmış olmamızın bizim için anlamı büyük. Yeni yeteneklere ve yaratıcı zihinlere ulaşma hedefimiz doğrultusunda yaptığımız projelerin başarılı erişim ve etkileşim oranlarını yansıtan bu ödül, daha iyilerini kurgulamak için bizi motive edecek! 

“19 Mayıs E-Spor Yarışı”: Social Media Awards Turkey Jüri Ödülleri, Sayfa ve Topluluk Yönetimi Kategorisi Bronz Ödülü, Ford Türkiye

Pandemi nedeniyle evlerimizde çok vakit geçiriyor olabiliriz ama konu yarış olunca her zaman heyecanlıyız! İşte bu ruhla geçtiğimiz sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ford Türkiye resmi YouTube kanalından canlı yayınla 19 Mayıs E-Spor Yarışı düzenlemiştik. Bu etkinliğimizle Social Media Awards Sayfa ve Topluluk Yönetimi Kategorisi Bronz Ödülü’nü kazandık, gururluyuz!

Yarışmamızda Castrol Ford Team Türkiye’den 5 pilotumuz ve E-Spor konusunda başarılı 5 oyuncumuz bir araya gelmiş ve Ford Fiesta ralli araçlarıyla kıyasıya bir yarış gerçekleştirmişlerdi.

Yarışmamızın detaylarına Bu Yarışın Heyecanı Çok Sevildi blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.