F-MAX’in Yeni Görev Yeri: ARF Lojistik

arf lojistik ford f-max taşımacılık lojistik

Lojistik sektörünün başarılı şirketleri “2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)” ödüllü F-MAX’i tercih etmeye devam ediyor. Bursa’nın önemli taşımacılık şirketlerinden ARF Lojistik, filosunu 15 yeni F-MAX ile genişletiyor. ARF Lojistik ile uluslararası yolculuklara çıkacak olan F-MAX’lerimiz, son teknoloji donanımları ve konforlu iç kabiniyle uzun yollara keyif katacak.

Almanya, Belçika ve Hollanda olmak üzere Avrupa operasyonları için F-MAX’i tercih eden ARF Lojistik, ARCLOG Lojistik’ten sonra bu alanda Ford Trucks kalitesini bünyesine katan bir diğer büyük taşımacılık şirketi oldu. F-MAX’lerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz!

Teslim Töreninde Keyifli Anlar Yaşadık

Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi’nde düzenlenen araç teslimat töreninde; ARF Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arif Doğan, Ford Trucks Satış Müdürümüz Murat Bakış, Ford Trucks Satış Bölge Müdürümüz Orhan Altınbaş, Erdeğer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Erdeğer Grup Yönetim Kurulu üyesi Murat Erdoğan, Erdeğer Grup Genel Müdürü Tunç Ertaş, Erdeğer Ford Trucks Satış Müdürü Korkut Karakaya, Erdeğer Ford Trucks Satış Yönetmeni Turgay Deniz ve Erdeğer Ford Trucks Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Ahmet Orhan bir araya geldi.

Keyifli anların yaşandığı teslim töreni sırasında, ARF Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arif Doğan F-MAX hakkındaki övgü dolu yorumlarıyla göğsümüzü kabarttı! Ford Trucks’ın yerli üretim olması, servis ve yedek parça ağının yaygınlığı ve takas işlemlerindeki kolaylığı gibi faktörlerin bu F-MAX’i tercih etmelerinde etkili olduğunu belirten Arif Doğan, Ford Trucks araçların yakıt tasarrufu konusunda benzersiz olduğunu ekledi. Kendisine buradan da teşekkürlerimizi iletiyoruz!