4 Ödül, 4 Gurur!

Altın Pusula

1999 yılından beri Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından iletişim ve halkla ilişkiler sektöründeki başarılı çalışmaların ödüllendirildiği Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde bu yıl 4 ödülle buluştuk.

IToY ödüllü F-MAX için hazırladığımız mikro sitemiz, Dijital İletişim kategorisi-Mikro Site dalında ödüle layık görülürken; aynı kategorinin Kurumsal Sorumluluk dalında kitlelere ulaşarak farkındalık yarattığımız #TrafikteKadın projemiz ödüllendirildi.

Ana sponsoru olduğumuz ve omurilik felci araştırmalarına fon sağlamak için düzenlenen Wings for Life World Run  iletişimimiz #SenNedenKoşuyorsun ile Sponsorluk İletişimi-Sağlık kategorisinde Altın Pusula ödülünü aldık.

Tüm birim ve yapılarımızda önem verdiğimiz, desteklediğimiz ve farkındalığın ötesinde bilinç haline getirmeyi hedeflediğimiz cinsiyet eşitliği politikamız çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz “Ford Otosan ve Tedarikçileri Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyor” projemiz KAGİDER ödülüne layık görüldü.

Bu proje kapsamında tedarikçilerimizin yoğun olduğu üç ana lokasyonda (Gebze, Bursa ve İzmir) gönüllü eğitmenlerimizin verdiği farkındalık seminerlerinin ardından AÇEV iş birliğiyle tedarikçilerimize gönüllü eğitimci yetiştirme desteği sunduk. Bu adımların kadın istihdamının artması, kadın-erkek için fırsat eşitliği gibi birçok kazanımı oldu ve bu kazanımlar artarak var olmayı sürdürecek.

4 değerli ödülle taçlandırıldığımız tüm proje, iletişim ve sponsorluklarımızda emeği geçen, katılım göstererek destek olan tüm çalışma arkadaşlarımıza, tüm iş ortaklarımıza, tüm takipçilerimize ve tüm destekçilerimize çok teşekkür ederiz, bu ödüller hepimizin.