Yepyeni Bir Test Sürüşü Deneyimi

Test Sürüşü

“Geleceği Bugünden Yaşa” marka söylemimizle müşterilerimize her alanda gelecekten hizmetler sunmayı sürdürüyoruz!

Test sürüşü deneyimini de bu doğrultuda bir adım öteye taşıyarak müşterilerimizin kapısına getiriyoruz. SUV ürün gamındaki en yeni modellerimiz Yeni Ford Kuga ve Yepyeni Ford Puma’yı, müşterilerimizin deneyimlemeleri için kapılarına kadar götürerek test etme imkânı sunuyoruz. Hem de bir tıkla!

Test araçları müşteri önünde dezenfekte edilecek, ozon ile temizlenecek

Test araçlarının dezenfekte işlemlerinin titizlikle yapılacağı uygulama kapsamında; öncelikle müşterilerimize Covid-19 önlemleri aktarılacak, aracın temizliğinin detayları ile ilgili bilgi verilecek. Test öncesi, müşterimizin araca temas noktaları müşteri önünde dezenfekte edilecek, gerekli ateş ölçümleri yapılacak ve yeni maskeler verilecek. Test sırasında araçta sadece müşterimiz ve test uzmanımız olmak üzere 2 kişi bulunabilecek. Test sonrasında ise araç tekrar dezenfekte edilecek ve test günü sonunda ozon ile tekrar detaylı olarak temizlenecek. Test sürüşü uzmanlarımız periyodik olarak kapsamlı sağlık taramalarına tabi tutulacak.

Yeni Ford Kuga ve Yepyeni Ford Puma’yı kapınızda görmek, güvenli test sürüşüyle bu sıra dışı deneyimi yaşamak için 30 Eylül tarihine kadar İstanbul’da gerçekleşecek “Ford Kapında” test sürüşlerine buradan online randevu alabilirsiniz!