Love Istanbul: “İstanbul’un Enleri”ni Seçiyoruz!

Love Istanbul

Dünyada 50. yılını kutlayan Time Out’un global projesi; New York, Londra, Tokyo, Lizbon ve Paris’in ardından yeni sezonda iş birliğimiz ile İstanbul’u ele geçiriyor!

Time Out İstanbul’un yepyeni global projesi Love Istanbul ile siz de İstanbul’da yaşamanın mutluluğunu, keşfini ve unutulmaz anlarını bizimle paylaşabilir, bu özel şehre olan sevginizi gösterebilirsiniz. “İstanbul’u seviyorum çünkü…” diye başlayan bu cümleyi Time Out İstanbul yepyeni bir keşif haritası çıkarmak için sizlerin tamamlamasını istiyor! Kalp işaretli tüm duraklar, Time Out İstanbul’un rehberliğinde ve İstanbulluların önerileriyle şekilleniyor.

Time Out İstanbul ile iş birliğimiz neticesinde hayata geçen Love Istanbul projesi kapsamında İstanbul’u yeniden keşfetmeye hazırsanız İstanbul’un 39 ilçesinde, beş farklı kategoride “İstanbul’un Enleri”ni gelin hep birlikte belirleyelim!

Yeme-içme, kültür-sanat-etkinlik, dükkân, keyif-aile-spor ve kent simgeleri kategorilerinde 39 İstanbul semtindeki mekânları oylayabilir, kendi sevdiğiniz mekânları önerebilir, sahibi olduğunuz mekânı oylamaya katabilirsiniz.

Nasıl mı?

Love Istanbul Ödülleri sitesine üye olarak İstanbul’u sizin için İstanbul yapan mekânları oylamaya hemen başlayabilirsiniz. Oylamaya açık mekânlar arasında görmek istediğiniz tüm önerileri de oylamaya sunabilir, İstanbul’un kalp atışlarını hızlandırabilirsiniz!

Oylamanın 25 Kasım’a kadar açık kalacağı platformda, en çok oylanan mekanlar Aralık 2019’da gerçekleşecek Love Istanbul Ödülleri partisinde sahiplerini bulacak. En güzeli de İstanbul’un 39 ilçesinde en sevilen mekânları hepimiz belirleyecek, hepimiz öğreneceğiz! Hepinizi oylamaya bekliyoruz!