F-MAX Effie Best of Europe Awards’ta da Avrupa’nın En İyisi!

Effie Avrupa
serhan turfan

Serhan Turfan Ford Trucks Lideri

Gururumuz F-MAX’imiz sektör içi ve sektör dışında buluştuğu, daha doğrusu bizleri buluşturduğu ödüllere bir yenisini daha kattı ve duyguların sınırsızlığını bizlere bir kez daha gösterdi.

Uluslararası Yılın Kamyonu ödülünden Rusya’nın, Avusturya’nın en iyisi seçilmesine, reklam filmi ile aldığımız onlarca ödüle bir yenisini, en özellerinden birini daha ekledik.

2018’de Effie Awards Türkiye’de otomotiv kategorisinde Altın Effie ile ödüllendirildikten sonra tüm ülkelerin altın ödüllü kampanyalarının yarıştığı Effie Best of Europe Awards’a katılmaya hak kazanan F-MAX reklam filmimiz, Türkiye’den bu yarışmaya katılan tek kampanya başarısını göstermekle kalmadı, “Effie Best of Europe” ödülüne layık görüldü.

Böylece sadece yaratıcı değil, aynı zamanda etkin ve etkili marka iletişimlerinin birbiriyle yarıştığı, dünyanın en prestijli iletişim ödüllerinden birinde de tıpkı Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü’nde olduğu gibi En Büyük Ford Trucks: F-MAX’imizin sesini tüm Avrupa’ya bir kez daha duyurmuş olduk. Bu sene Türkiye’den katılarak ödül almaya hak kazanan tek kampanya olmanın yanı sıra otomotiv sektörü dahilinde de ödüllendirilen tek marka olmak ödülümüzün ne kadar özel, yaptığımız işin ne kadar başarılı olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.

“En”lerimiz ve “ilk”lerimizle duyduğumuz gururlara bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşatan tüm çalışma arkadaşlarım adına kampanyamızın tasarlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen reklam ajansımız Happy People Project’e teşekkür ederim.

Sadece her yükte değil; her ödülde, her başarıda el ele, hep birlikte olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz!