Ayın Konuğu: Sefer’in Sevda’sı

Sefer

Ayın Konuğu bölümümüzde Ford ailemizin değerli üyelerine yer vermeyi sürdürüyoruz. Renkli kişilikleri, sıra dışı hikâyeleriyle bizim onları gördüğümüz gibi markamızı ailelerinden biri olarak gören kahramanlarımızdan biriyle daha tanışmaya hazır mısınız?

Sefer Karadağ, nam-ı diğer Sefer Dayı ya da Çorumlu Kovboy. Sefer Dayı hakkında söylenecek, yazılacak onca şey var; ama en göze çarpanlardan biri 1970'li yıllardan beri kullandığı Ford minibüsü. El emeği, göz nuru aksesuarlarla süslediği yol arkadaşına duygularını ifade eden bir de isim takmış Sefer Dayı: Sevda.

Sefer ve “Sefer’in Sevda’sı”nın namları, memleketleri Çorum’dan taşmış; belgesellere, haberlere ve hatta yabancı kanallara haber olmuş… Daha önce kendisini tanıma fırsatı bulamadıysanız, ilk tanışma heyecanınızı kıskandığımızı söylemek isteriz.

Daha fazla ipucu vermeden Sefer Dayı’nın ve Sevda’sının hikâyelerini doğrudan Sefer Dayı’nın ağzından dinlemenizi, birebir izlemenizi tavsiye ederiz.

Bu belgeseli bizlerle paylaşan ve yayımlamamıza izin veren Bir Medya’ya, böyle bir belgesele imza attıkları için; Çorum, Evlüce bayimize de bu çok renkli müşterimize ev sahipliği yaptıkları için bir kez daha teşekkür ederiz.