Gelecek Gençlerimizin Ellerinde!

ESTÜ

Eskişehir Fabrikamız ile Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) iş birliğiyle geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz akademi programlarımızı bir ileri aşamaya taşıdık!

2020-2021 Akademik Yılı’nda ESTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören genç arkadaşlarımız ESTÜ-Ford Otosan Yazılım Ofisi Projesi dahilinde uzmanlar eşliğinde gerçek projeler üzerinde çalışma ve deneyim kazanma fırsatı buluyorlar.

Başvuruların ardından Yarı Zamanlı Yazılım Uzmanı eğitim programına katılmaya hak kazanan dört Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz; Emre Kayacık, Oğuzhan Çetin, Sümeyye Barut ve Utku Narin’i tebrik ediyor, gelecekte çok başarılı projelerde birlikte olmayı diliyoruz.

Yaşamakta olduğumuz pandemi sebebiyle online olarak gerçekleşen eğitimlerde genç arkadaşlarımızla bilgi ve deneyimlerini paylaşarak onları geleceğe hazırlayan Yazılım Uzmanı Ahmet İcat ve Süreç Mühendisi Merve Deniz’e ve ofisimizin kurulması sürecinde destekleriyle yanımızda olan Ersoy Alanyalı ve Ender Topuz'a da emekleri için bir kez daha teşekkür ederiz.

Eskişehir Fabrikamız ile Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliklerinin geleceğimize katkıda bulunacağı yeni iş birliklerinde görüşmek üzere!