2018 ODD Gladyatörleri’nde Ford Damgası!

ODD Gladyatörleri

4 Ocak 2019 gecesi Four Seasons Bosphorus İstanbul'da Türk otomotiv sektörünün en önemli ödül töreni gerçekleşti. Ford Otosan olarak 2018 ODD Gladyatörleri Ödülleri’nde 3 ödül alarak yeni yıla güzel ve gururlu bir giriş yaptık!

ODD üye markaları, otomotiv dünyasının temsilcileri, basın mensupları ve davetlilerin katıldığı törende toplam 18 kategoride ödül verildi. İletişim ve satış başlıkları altında toplanan bu kategorilerin 3’ünde Ford Otosan olarak ödülle buluştuk.

Üstelik bu ödüllerden biri halk oylaması ile değil, jüri değerlendirmesi ile verilen Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülü! Bu kategoride Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız Trafikte Kadın adlı projemizle, En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli kategorisinde Ford Transit ile ödüle layık görülürken En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası ödülü de yine markamızın oldu!

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü bizlere kazandıran, trafikte kadına karşı süregelen ön yargıları yıkmayı hedeflediğimiz ve ciddi bir oranda hedefimize ulaştığımız ve farkındalık sağladığımız Trafikte Kadın projemizi gelin tekrar bir hatırlayalım.

Bu haklı gururla 2019’a hızlı bir giriş yapmamıza vesile olan tüm çalışma arkadaşlarımıza, halk oylamasında bizleri destekleyen tüm sevenlerimize, bu ödüller ile sektöre tatlı bir rekabet kazandıran ODD yetkililerine ve bizleri ödüllerimizle buluşturan değerli jüri üyelerine çok teşekkür ederiz!