Wings For Life World Run’da Ford Team İle Koşman İçin 7 Neden

Ford Team ile Koş slider

6 Mayıs’ta İzmir’de dünyanın ilk ve tek eş zamanlı koşusu olan Wings for Life World Run’da Ford Team olarak koşamayanlar için koşacağız. Ford Team olarak seni de aramızda görmek istiyoruz, neden mi?

1. Ford Team olarak tüm dünyada farkındalığı artırmak amacıyla en kalabalık koşu grubu yaratma hedefimize senle ulaşacağız.

2. Bitiş çizgisi olmayan bu yarışın en önemli özelliği start verildikten yarım saat sonra yola çıkan Yakalama Aracı’na yakalandığı an yarışın koşucu için bitmesi. Ford Team olarak bu sene Ford Kuga’ya yakalanmamaya çalışacağız. Belki de en son yakalanan sen olacaksın.

3. Wings For Life World Run etkinliği omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak amacıyla yapılmakta. Senle birlikte koşarak daha çok araştırmaya destek olacağız.

4. Ford Team koşu tişörtü etkinlik gününde Ford standından dağıtılacak kit ile birlikte senin de üstünde olacak.

5. Koşamayanlar için Ford Team’de koşacak olan Mirkelam ile aynı takımda koşarak sen de ortak bir anının parçası olacaksın.

6. En çok km koşan ilk üçe verilecek hediyeler ise şöyle: Birinciye Ford Edge, ikinciye Ford Kuga, üçüncüye Ford EcoSport’u bir hafta sonu boyunca kullanarak geçirme deneyimi. Belki de ilk üçten biri sen olacaksın?

7. Evet, ben de Ford Team ile koşamayanlar için koşmak istiyorum diyorsan hemen burayı tıkla, sen de aramıza katıl.