Gmail Yeni Yüzüne Çok Yakında Kavuşacak

AT gmailin yüzü

Google Gmail’in yeni görünümünü önümüzdeki haftalarda yayına alacak. Güncelleme sayesinde Gmail dahilindeki uygulamalara daha kolay girilebilecek, epostalar akıllı cevaplarla daha hızlı cevaplandırılabilecek.

Gmail yıllardır ilk defa görünümünü değiştirme kararı aldı. Gmail ile birlikte tüm G Suite uygulamaları da –Takvim, Dokümanlar, E-Tablolar, vs. – bu değişikliğe katkı sağlayacakları için Gmail’i önümüzdeki günlerde çok temiz ve yenilenmiş bir şekilde göreceğiz. Örneğin, daha önce ekranlar arasında gidiş dönüş yapmak zorunda kaldığımız Takvim uygulaması artık üst kısımda yatay bir çizgi üzerindeki ikonlardan birine tıklayınca ekranın sağında belirecek ve gelen kutusu ekranını kapatmayacak.

E-Posta yaz ekranında yer alacak Akıllı Cevap seçeneği sayesinde eski epostalarımıza verdiğimiz cevapları tarayarak oluşturduğu önerilerden birini seçerek zamandan tasarruf edebileceğiz. Ayrıca e-postalara kendi kendilerini silecekleri bir süre ekleyebileceğiz.

Yeni sürümde e-postalarınıza daha sonra okumak için hatırlatma da koyabilecek olmamız oldukça güzel bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Değişiklikten hoşlanmıyorsanız da Google Gmail kullanıcılarının üç farklı yüzden birini kullanmasına imkân tanıyor. Ve şu anki görünüme yakın bir versiyon da bu seçenekler arasında olacak.