Tasarım ve Teknolojinin Bir Araya Geldiği Yeni F-LINE Serisi ile Tanışın

F-Line

"Her Yükte Birlikte” anlayışıyla ilerlediğimiz bu yolda, ürün gamımıza eklenen yepyeni F-LINE serisini gururla sunuyoruz. Bu yeni seri; en son tasarımı, gelişmiş bağlantı teknolojisi ve birinci sınıf güvenlik özelliklerini kusursuz bir şekilde bir araya getiriyor.

İhtiyaçlarınıza Uygun Modern Tasarım

Çağdaş tasarımla şekillenen F-LINE serisi yol, inşaat ve çekici kamyonlar olarak üç segmente ayrılıyor. Ford Trucks'ın verimlilik, memnuniyet ve güvenilirliğe olan sarsılmaz bağlılığını gösteren her bir segment, ağır ticari araç sektörünün ihtiyaçlarına hitap ediyor.

"Her Yükte Birlikte" anlayışını benimseyerek, araç serilerimizin geliştirilmesi sırasında pazar taleplerini ve müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaya kendimizi adadık. Bunun sonucunda da ergonomi, konfor ve verimliliği artırmak için, ödüllü F-MAX'ten ilham alarak kabin ve dış görünümü titizlikle geliştirdik.

F-LINE'nın uluslararası lansmanda konuşan liderimiz Emrah Duman, "en verimli taşımacılık çözümleriyle değer yaratma" vizyonumuzu vurgulayarak şunları söyledi:

“Türkiye ve bulunduğumuz tüm uluslararası pazarlarda başarılarımız yıldan yıla artarak devam ediyor. Ürün portföyümüzde yaptığımız yenilikler ve sunduğumuz teknolojilerle markamızı geleceğe taşımayı sürdürüyoruz. Müşteri ihtiyaçlarına göre tasarlanan yeni F-LINE serisiyle hem konfor hem de araç performansını artıran yenilikler sunuyoruz. Bağlı araç teknolojisi ve gelişmiş güvenlik sistemleri ile daha konforlu bir sürüş deneyimini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ford Trucks olarak, müşterilerimiz için verimlilik yaratmaya, performans ve yeni nesil teknolojileri sunmaya devam edeceğiz."

Gelişmiş Bir Deneyim için Bağlantılı Araç Teknolojisi

En yeni teknolojiler ve dikkat çekici bir tasarımla hayata geçen F-LINE serisi, kullanıcılarına verimlilik, gelişmiş bağlantı teknolojisi ve birinci sınıf güvenlik sunuyor.

● ConnecTruck özelliği ile web portalı veya cep telefonları aracılığıyla araca bağlanma imkânı.

● Uzaktan teşhis ve yazılım güncellemeleri gibi bağlantılı araç teknolojileri ile %100 araç çalışma süresi elde etme imkânı ve verimlilik çözümleri.

● Kör Nokta Uyarı Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Lastik Basıncı Takip Sistemi, Acil Fren Anında Yanan Lambalar ve Alkol Kilidi Hazırlığı gibi teknolojilerle öne çıkan güvenlik.

● Ayrıca, Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Asistanı, Dur-Kalk Özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Otomatik Uzun Farlar ve Şerit Takip Uyarı Sistemi güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi.

Tüm ürün portföyümüzü bağlantılı ve elektrikli hale getirme hedeflerimize doğru önemli bir adım olan F-LINE serisi Şubat 2024'ten itibaren Türkiye'de ve uluslararası pazarlarda satışa sunulacak.

ITOY ödüllü F-MAX’ den sınırlı sayıda, özel üretim: F-MAX Select

F-LINE serisine ek olarak, ödüllü F-MAX'in sınırlı sayıda üretilen bir modeli olan F-MAX Select'i tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Sadece 400 adet üretilen F-MAX Select, zenginleştirilmiş tasarım detaylarını ileri teknoloji ile birleştirerek konforlu bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Ford Trucks olarak, mükemmellik, yenilikçilik ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızı somutlaştıran F-LINE serisi ile yeni bir sürüş deneyimi çağını başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Verimlilik, performans ve sürdürülebilirliğin kusursuz bir şekilde birleştiği bir geleceğe doğru bu yolculukta bize katılın.