Karşınızda Alin! Marka Stratejisinden Doğan İlk ve Tek Sanal Influencer

Alin

Ford Türkiye’nin inovatif ruhunu yansıtan bir gelişmeyi sizlerle de gururla paylaşıyoruz: Türkiye'nin otomotiv sektöründeki ilk ve tek sanal influencer'ı Alin!

Alin, Ford Türkiye’nin yenilikçi marka stratejisinin bir ürünü olarak hayat buldu. Onun hobileri ve yaşam stili bu stratejiye göre şekillendi. Teknoloji ve otomotiv tutkumuzu, sanal dünyanın sınırsız imkanlarıyla birleştirerek, sizlere sıra dışı bir deneyim sunuyoruz. İkonik Mustang'in elektrikli versiyonu Mach-E ile Alin gerçeğe kapalı bir alanda çekilen yeni reklam filminde bir araya geldi . Bu proje, sadece otomotiv dünyasında değil, aynı zamanda dijital pazarlama alanında da öncü bir adım atmamızı sağladı. Türkiye'de sanal influencer akımının henüz tam anlamıyla benimsenmediği bir dönemde, Alin projemiz, dijital pazarlama sahnesinde bizim için önemli bir hamle oldu.

Mustang Mach-E ve Alin'in başrolleri paylaştığı reklam filmimiz, "Akım seni sıradana götürür, Alternatif Akım sıra dışını yaşatır" mottosuyla, ilk elektrikli SUV'un spor otomobil performansını ve sıfır emisyonlu sürüş heyecanını vurguluyor. Alin’i entegre edebilmek için "Unreal Engine" ve Meta Human Creator modülü gibi yenilikçi teknolojilerden faydalandığımız reklam filmi gerçekle sanal dünyanın birleştiği heyecan verici bir ortam sunuyor.

"Geleceği Bugünden Yaşa" sloganıyla, Ford Türkiye’nin benimsediği vizyonun çok ötesinde bir anlama sahip. Biz, insanları geleceğe dair heyecanlandırmak, otomobil kullanımında sıra dışı deneyimler sunarak hayatlarını zenginleştirmek istiyoruz. Elektrikli, bağlı araçlar ve mobilite alanındaki yatırımlarımızla, Türkiye pazarında liderliğimizi pekiştirmeyi ve geleceğin teknolojilerini sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz.

Otomotiv tutkusundan, modaya olan ilgisine; teknoloji merakından, sınırları zorlayan seyahat deneyimlerine kadar birçok konuda deneyimler ve keyifli içerikler sunan Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk ve tek sanal influencer'ı Alin’i Instagram’da takip edin!