WWCOTY’de “Yılın En İyi 4x4 ve Pick-up Modeli” Seçilen Ford Ranger Yenileniyor

Yeni Ranger

Ford olarak, eşsiz ve rakipsiz özellikleriyle sınıfındaki standartları belirleyen yeni Ford Ranger'ı tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Ford Ranger, yakın zamanda, "Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili" (WWCOTY) ödüllerinde "En İyi 4x4 ve Pick-up Modeli" unvanını kazanmıştı. Şimdi ise daha güçlü, verimli motor ve yenilikçi teknolojiler ile yeniden sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu harika aracı müşterilerimize sunmaktan ve pick-up segmentinde yeni standartlar belirlemekten heyecan duyuyoruz. Yenilenmiş Ranger sağlam ve güçlü bir pick-up kamyoneti arayanlar için daha cazip bir seçenek haline gelerek daha geniş bir kitleye hitap edecek.

Standartları belirliyoruz

Bizler, siz müşterilerimizin geri bildirimlerini ciddiye alıyoruz. Ford Ranger'ın özellik ve teknolojilerini, 5.000'den fazla görüşme ve düzinelerce müşteri atölyesi sonucunda geliştirdik.

Buradan sonuçla, yeni Ford Ranger’ın pek çok açıdan standartları belirleyecek bir araç olacağını söylemek mümkün. Çünkü Ranger'a daha güçlü ve verimli bir motor, en son teknolojiler ve gelişmiş güvenlik özellikleri de dahil olmak üzere bir dizi önemli iyileştirmeler yaptık. Araç, bu yeni tasarım ve mühendisliklerle, Ford'un 180'den fazla ülkede satılan en güçlü ve en akıllı modeli haline gelecek. 

Yeni Ford Ranger’da performans, verimlilik, konfor, zarafet bir arada

Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, 2.0 litrelik EcoBlue dizel motor ve 10 ileri otomatik şanzımanla eşleştirildiğinde %24'e kadar yakıt verimliliği sunuyor. Böylece değişen koşullara ve arazi şartlarına sorunsuz şekilde uyum sağlıyor. Özellikle şehir içi trafikte fark yaratan Otomatik Start/Stop Sistemi ile yakıt tüketimi yüzde 10'a kadar azaltılabiliyor.

Araçtaki yol bilgisayarı; kat edilen mesafe, yakıt tüketimi, hız ve dış ortam sıcaklığı gibi önemli bilgi ve rakamları gösteriyor. Ayrıca, aracın deposundaki yakıtla daha ne kadar yol kat edebileceğini yaklaşık olarak gösteren bir gösterge de bulunuyor.

Şerit Takip Sistemi, Yaya Algılama Özelliğine Sahip Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Hız Sınırlandırma ve Park Sensörleri gibi gelişmiş sistemler daha güvenli sürüş deneyimi sağlarken; Yokuş Kalkış Destek Sistemi ve Eğim İniş Kontrol Sistemi ise kontrolün daima sürücüde olmasına yardımcı oluyor.

Ford Ranger ilk kez Ford’un Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma özelliğiyle donatılırken, SYNC IV 10” veya sınıfının en iyisi 12” dokunmatik ekran sunuyor. Sistem araç içindeki konforu eğlence ve iletişimle destekleyerek yolculukları keyfe dönüştürüyor.

Yeni Ford Ranger yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.