Geleceğe Sanal Gerçeklik ile Bakmak

slider

Sanal gerçekliği daha önce deneyimleyenler vardır, ama çok azımız bunu 500 kişiyle aynı anda yaşamıştır.

Ford Company, “Autolivery” konseptini bir sanal gerçeklik deneyimi ile etkinlikteki tüm seyircilerle paylaştığında olan ise aynen buydu.

“Autolivery”, bir grup Ford çalışanı tarafından Last Mile Mobility Challenge için geliştirilmiş bir gelecek konsepti. Bu konsept, otonom dağıtımın son aşamalarındaki problemler üzerine odaklanıyor. Şehirdeki elektrikli, sürücüsüz ticari araçların drone’lar ile birlikte kullanılarak ürün ve kargoları alabileceği ve teslim edebileceği bir gelecek hayal ediyor.

Sanal gerçeklik deneyimi, Almanya’daki Auto-Gipfel etkinliğinde Ford’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Grup Başkanı Steven Armstrong’un “Geleceğin Şehri” vizyonu ana hatlarını çizdiği konuşmasının bir bölümünü oluşturuyordu.

“Geleceği hayal etmeli ve sonra da onu inşa etmeliyiz. Bunu nasıl yapabiliriz? Sadece anlatarak değil, göstererek…”, dedi Armstrong. “Mobiliteye bakmanın yeni yolları, müşterilerimize modern bir ortamda hizmet vermenin yeni yollarına ulaştırıyor bizi. Ford’da önümüzdeki olanaklar ve bu sürecin tanıdığı özgürlük adına çok heyecanlıyız.”

Tüm konuşmayı izlemek için buraya tıklayın.

Kaynak