Ford Otosan’dan Teknoloji Girişimlerine Büyük Fırsat

applink slider

Türkiye’nin teknoloji girişimlerine önemli olanaklar sağlamaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Ford Motor Company ve Axis-Innovation, Make It Driveable etkinliği kapsamında dünyanın birçok önemli startup ekosistemiyle tanışma fırsatı buldu ve şimdi sıra Türkiye’de! Global Ford’un SYNC AppLink ekosistemine dahil olmak için Türkiye’nin teknoloji girişimleri 20 Temmuz’da Sancaktepe AR-GE Merkezi’nde buluşuyor. Kendine güvenen start-up’lar, 25-26 Ekim’de Paris’te düzenlenecek “Ford Sync AppLink Paris Hackathon” finaline katılma şansı için kendilerini tanıtacaklar.

Ford SYNC teknolojisinin Anahtarı AppLink!

Ford araç sahiplerinin sürüş keyfini çok daha güvenli bir şekilde yaşamasına yardımcı, gelişmiş araç içi multimedya sistemi olan Ford SYNC teknolojisi, araç içi fonksiyonların akıllı telefonlarla konuşmasını sağlayan AppLink bağlantısı ile geliyor. Nedir bu AppLink? AppLink, cep telefonunda kurulu birçok aplikasyonu, araç içi bilgi ve eğlence sistemi olan SYNC’in ekranına aktarabiliyor ve ekrana uygun bir arayüzde gösteriyor. Üstelik sürücüler bu aplikasyonlara ellerini kullanmadan ulaşıyor. Bu da sadece kullanışlılığı değil, güvenliği de önemli oranda artırıyor.

Kendine güvenen start-up’lar Paris’e!

Paris’te yarışacak finalist startuplar, geleceğin araç içi teknolojileri için global Ford ile çalışma ve çeşitli iş birlikleri gerçekleştirme şansı bulacak.

Koç Üniversitesi bünyesinde yer alan KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi ve Endeavor Türkiye’nin partner olarak destek verdiği etkinlik, 20 Temmuz’da Sancaktepe AR-GE Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu arada teknoloji girişiminizle Ekim’de Paris’te olmak istiyorsanız, Türkiye’den finale katılacak start-up’ların seçileceği 20 Temmuz’daki etkinlikte yarışmak için kaydınızı yaptırın, gücünüzü gösterin! Şimdiden bol şans!