Dijital Lansmanımıza Davetlisiniz!

Geleceği Bugünden Yaşa

Otomotiv dünyasının geleceği için yol gösterici olacak yeni marka vizyonumuz “Bring on Tomorrow” ve “geleceği bugünden yaşatabilmek” için geliştirdiğimiz yenilikçi teknolojileri ve hizmetleri sürpriz içeriklerle anlatacağımız dijital lansmanımızı 14 Eylül’de gerçekleştireceğiz.

‘Geleceği bugünden yaşa’ vizyonumuzla bir araçtan çok daha fazlası

Müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşıyan uygulamamız “Ford Dijital Stüdyo”dan gerçekleşecek ilk gösterim yayını, başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun moderatörlüğünde ve Pazarlama Müdürümüz Talat İşçioğlu’nun ev sahipliğinde sizlerle buluşacak.

Türkiye’de yükselen trend SUV segmentindeki iddiamızı Yeni Kuga ve Puma modellerimiz ile arttırmayı hedefleyerek bu iki yeni modelimizin akıllı dünyasını Doğa Rutkay ve Boran Kuzum eşliğinde takipçilerimize keyifli ve sıra dışı bir deneyimle sunacağız.

Hafif ticari araç segmentimizdeki ilk ve tek hibrit modelimiz Tourneo Custom’ı ise dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen’in yer aldığı sürpriz içerik ile tanıtacağız.

Başarılı YouTuber Barış Özcan’ın Ford’un yenilikçi teknolojilerini farklı bir bakış açısı ile yorumlayacağı dijital lansmanımızda, markamızın elektrikli, otonom ve bağlanabilir teknolojilerini barındıran otomobilleriyle ilgili yeni yaklaşımının yanı sıra “akıllı şehirler” vizyonumuzla ile geliştirdiğimiz mobilite çalışmalarına da yer vereceğiz.

Akıllı bağlantı teknolojilerine ve yeni deneyimlere odaklanarak oluşturduğumuz vizyonumuzu sürpriz içerikli iş birlikleri ile sunacağımız dijital lansmanımız 14 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da Ford Türkiye YouTube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacak. Hepinizi bekliyoruz!