19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı’na Davetlisiniz!

19 Mayıs

Canlı canlı, çok ama çok heyecanlı bir yarışa davetlisiniz!

Castrol Ford Team Türkiye takımımız ve Ford Türkiye iş birliğiyle düzenlediğimiz “19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı”, şampiyon ralli pilotlarımızla e-spor oyuncularını karşı karşıya getirecek! Tüm yarış dijital, heyecan ise gerçek olacak!

Sim racing (sanal yarış) oyunlarının yer aldığı iRacing platformunda gerçekleşecek mücadelede Ford Fiesta’lar ile Rallycross yarış tipinde start verecek. Castrol Ford Team Türkiye ralli pilotlarımız Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay ve Can Sarıhan; e-spor oyuncuları Mervan Tepelioğlu, Buğra Akpınar, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve Emir Aşarı ile kıyasıya yarışacak.

Ford Türkiye Youtube kanalından canlı olarak izleyebileceğiniz yarışın anlatımını ise 2005’ten bu yana Türkiye’de Formula 1 yarışlarını anlatan ve “Formula 1’in Sesi” olarak tanınan Serhan Acar gerçekleştirecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sporu, heyecanı, karşılıklı mücadeleyi özleyen tüm gençlerimizi ve kendini genç hisseden herkesi Ford Türkiye YouTube kanalımızda özel bir sanal kortej de gerçekleştireceğimiz canlı yayınımıza davet ediyoruz!

19 Mayıs günü saat 16.00’da görüşmek üzere!