Yolların Hikayesi “Her Yükte Birlikte” Reklam Filmimizde!

trucks

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks’ın yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte” ile uzun yol ustalarının yanında oluşumuzu ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı hazırladığımız reklam filmiyle dile getirdik.

 

Onlar, Özlem Taşıyanlar

55 yıllık tecrübemiz ve müşteri deneyimimizle global pazarlarda ve Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren markamız Ford Trucks’ın yeni reklam filminde uzun yol ustalarının “taşıdığı” her yüke destek olacağımızı yineledik. Reklam filmimizin başkahramanı usta şoförümüz ailesiyle birlikte kameraların karşısına geçti ve özlem dolu yol hikayesini tüm Türkiye ile paylaştı.

Reklam Filmimiz Büyük Özveriyle Hayat Buldu

Çekimlerini İstanbul, Sakarya, Adana, Kayseri, Niğde olmak üzere 5 farklı şehirde gerçekleştirdiğimiz reklam filminde yeni marka sloganımızı duyurduk. “Her Yükte Birlikte” sloganımızla yollara çıkan hasret dolu tüm yüreklerin sesini her yerde duyurmak istiyoruz. Bu nedenle televizyon reklam filmimizin iletişimini gazete, radyo, dergi, outdoor, dijital ve sosyal medya mecralarında da yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.

Tüm içtenliğiyle reklam filmimize hayat veren usta şoförümüz ve ailesi başta olmak üzere bu güzel işi sizlerle buluşturmamızı sağlayan herkese teşekkürler. Her yükte birlikte…

https://www.youtube.com/watch?v=Ciqv7n1WrTM%20