Yeni Kuga Ankara Kahve ve Çikolata Festivali’nde “Bir Başka” Tatlı!

slider

Yeni Ford Kuga, çikolata aşkına harekete geçti! 18-21 Mayıs tarihlerinde Ankaralı çikolataseverleri Congresium Ankara’da bir araya getiren Ankara Kahve ve Çikolata Festivali’nde, çikolata kaplı Yeni Ford Kuga heykelini sergileyerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz.

Çikolata Tadında “Bir Başka” Yeni Kuga!

Türkiye’de ilk kez, dünyada ise farklı yöntemle sadece bir kez denenmiş olan gerçek ölçülerindeki çikolata kaplı Yeni Kuga heykeli, festival boyunca konuklarımızı en lezzetli haliyle harekete geçirerek standımızda ağırlıyor.

Yeni Kuga, Ankara Kahve ve Çikolata Festivali’ndeki bir başka sergilenmesiyle güçlü duruşuna çikolatanın lezzetini de katarak dayanılmaz cazibesini ortaya koyuyor.

Çikolatanın Ustasından “Bir Başka” Yeni Kuga!

Yeni Kuga’nın gerçek ölçülerindeki birebir heykelinin mimarı ise dünyanın 19 ülkesinden en iyi çikolata şeflerinin yarıştığı Dünya Çikolata Ustaları Yarışması’na Türkiye’den katılan ilk şef olan ve ön elemelerde Güneydoğu Avrupa bölgesindeki rakiplerini geride bırakıp birinci seçilen Yiğit Zeyneloğlu!

3D CNC kesim strafor ile oluşturulan Yeni Kuga modelimizi 65 kg bitter çikolata ve 65 kg saf kakao yağıyla ince ince dokuyan usta şefimiz, 3 günde toplam 58 saat süren çikolata püskürtme işlemiyle toplamda 8 kere çikolata ile kaplayarak adeta bir şaheser yarattı.

Tüm Ankaralıları Yeni Kuga’nın en lezzetli haliyle tanışmaları için 18-21 Mayıs tarihlerinde Ankara Kahve ve Çikolata Festivali’ne bekliyoruz.