Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY Türkiye’ye Geliyor

5

Büyük ailelerin aracı 7 kişilik Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY benzersiz tasarımı, konforu ve sürüş dinamikleriyle Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmaya hazır!

Ford’un spor coupe araç tasarımından ilham alarak tasarladığımız Yeni Ford S-MAX ve güçlü dış tasarım özelliklerine sahip Yeni Ford GALAXY yalnızca şıklığıyla değil, Euro NCAP’ten aldığı 5 yıldızlı güvenlik teknolojileriyle de en iyi yol arkadaşınız olacak.

Verimli Motor Ailesiyle Düşük Yakıt Tüketimi

Kalabalık ailelerin neşesine ortak olacak Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY modellerimiz düşük yakıt tüketimiyle de sınıfında bir adım öne çıkıyor. İki modelimizde de Ford’un ödüllü motoru 1.5 litrelik Ecoboost benzinli motor ve 2 litrelik dizel motor seçenekleri bulunuyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip 1.5 litrelik Ecoboost benzinli motorumuz, 160 PS güç ve 240 NM tork; 6 ileri PowerShift şanzımana sahip 2.0 litrelik dizel motor seçeneğimiz ise 180 PS güç ve 400 NM’lik tork üretiyor. Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY araçlarımız yüksek performansı 100 km’de ortalama 5.4 litrelik düşük yakıt tüketimi sunarak müşterilerine tasarruflu sürüşler sunuyor.

Türkiye’de Bir İlk: 180° Görüş Sağlayan Ön Kamera Sistemi

Kör noktada kalan araçları, bisikletleri ve yayaları kolaylıkla görmenizi sağlayan 180° Görüş Sağlayan Ön Kamera Sistemi, Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY’i tercih etmenizdeki en önemli özelliklerden biri. Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY’de bulunan Tekno Paket’iyle birlikte Türkiye’de ilk kez sunduğumuz bu özellikle otomobilin önünde bulunan küçük bir kamera aracınızın dokunmatik ekranında bölünmüş bir ekran görüntüsü oluşturarak aracınızın önündeki 180 derecelik alanı tarıyor.

İleri Teknolojileriyle Yüksek Konfor ve Güvenlik

Style ve Titanium donanım seviyeleriyle sunduğumuz Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY ileri teknolojileriyle de vazgeçemeyeceğiniz iki modelimiz. Style donanım seviyesinde SYNC 2 ve Bluetooth Sesli Kontrol Sistemi, 8 inç dokunmatik renkli ekran, Ön ve Arka Park Sensörleri, Otomatik Uzun Farlar ve Yağmur Sensörü, Ford Power Anahtarsız Çalıştırma Sistemi’ni standart olarak sunuyoruz. Yan perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı ve elektronik güvenlik desteklerimiz de Style donanım seviyesinde standart olarak sunduğumuz özellikler arasında.

 

Titanium donanım paketinde ise Style donanım paketine ek olarak 18’’ Alüminyum Alaşımlı Jantlar, Otomatik Yanan Ön Farlar, Otomatik Paralel ve Dikey Park Sistemi, Paralel Park Çıkış Yardımı, Geri Görüş kamerası, LED Gündüz Farları müşterilerimize keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Sadece bir düğmeye basılarak tüm koltukların yatırılması ve 3. sıradaki koltukların 10 saniyeden kısa bir sürede aynı konuma gelmesini sağlayan Ford Akıllı Koltuk Katlama Sistemi ve aydınlık bir iç ortam yaratan panoramik cam tavan özelliklerimiz ise Titanium donanım paketiyle birlikte sunulan diğer kullanıcı dostu özelliklerimizden.

Sürüş Güvenliğiniz Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY’den

Opsiyonel olarak sunduğumuz Tekno Paket’te bulunan Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ile Yeni Ford S-Max ve Ford GALAXY güvenlik teknolojilerinin buluştuğu iki adres.

X Paket’imizde sunduğumuz Isıtmalı Ön Cam, eller doluyken ufak bir ayak hareketiyle otomatik olarak açılan Akıllı Bagaj Kapağı ve direksiyon hareketiyle açıyı farlara yansıtarak mükemmel bir görüş açısı kazandıran Ford Dinamik LED Ön Far Sistemi; bu iki modelimizle tanışmanız en iyi nedenlerde arasında yer alıyor.

Konfor Paketi’yle birlikte sunduğumuz iklim kontrolüyle donatılan masaj fonksiyonlu deri koltuklarımızla da sizi konforlu yolculuklar bekliyor.

Güvenlik Teknolojilerimize Euro NCAP’ten 5 yıldız

Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY Euro sahip olduğu güvenlik özellikleriyle NCAP değerlendirmesinde maksimum seviye olan 5 yıldıza da layık görüldü. Peki, bu özelliklerimiz neler? Elektronik Denge kontrolü (ESP), Acil Durum Fren Desteği (EBA), Devrilme Kontrol Sistemi, Elektronik Fren Ön Hazırlığı, Yokuş Kalkış Desteği (HLA), Dinamik Tork Kontrolü (TVC) ve Ford Akıllı Hız Sınırlayıcı.

Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY 127.800 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımızla Ford Yetkili Satıcılarımızda sizleri bekliyor… Büyük buluşmayı kaçırmayın.