Yeni Ford Fiesta Active Crossover Cazibesine Hazır mısınız?

Yeni Ford Fiesta Active Crossover

Yeni Fiesta Active crossover, otomobilseverlerin SUV’a artan ilgilisinin son derece farkında. Bu yüzden de SUV araçların stilini ve çok yönlülüğünü bol ödüllü Fiesta’da sunuyor. SUV araçların karakter ve tasarımından ilham alan Active crossover, Avrupa’da sayısı giderek artan SUV ve crossover tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

Aktif Yaşam Tarzına Uygun

Aktif yaşam tarzlarına hitap eden Yeni Fiesta Active crossover güçlü dış tasarımı, SUV karakteri ve Active serisine özgü tasarım detayları, şık alaşım jant dizaynı ve tavan rayları gibi özellikleriyle gerçek bir Fiesta sürüş deneyimi yaşatıyor. Şehirlerde ve otoyollarda size daha yüksek ve özgüvenli sürüş pozisyonu sunan artırılmış sürüş yüksekliği ise engebeli yollarda size büyük rahatlık sunuyor. Her koşulda güven veren Active crossover, Normal, Eko ve Kar/Islak Zemin Sürüş Modları ile de içinizi rahat tutmanıza yardımcı olacak. Ayrıca, 140 PS’ye kadar güç sunan 1.0 litre EcoBoost benzinli ve maksimum 120 PS güce sahip geliştirilmiş 1.5 litre TDCi dizel ile güçlü ve verimli motor seçeneklerini sizinle buluşturmaya hazır.

Sürücüye Destek Olan Güvenli Teknolojiler

Yeni Fiesta Active crossover ile kazalardan kaçınmak veya etkilerini hafifletmek artık çok daha güvenli. Gelişmiş sürücü destek teknolojileri ile 130 metre ileriye kadar tarayan sensörler kullanarak tehlike ihtimalini düşürüyor. “Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı” ile ilerideki, yol kenarındaki ya da otomobilin yoluna çıkan kişileri, Fiesta’nın far ışıklarını kullanarak geceleri de algılayabiliyor.

Sunulan diğer özellikler arasında gelen ve giden trafiğin ortadaki bir bariyerle bölündüğü durumlar ve farların bariyeri aşıp sürücülerin gözünü kamaştırmaması için karşıdan gelen kamyonları algılayabilen “Trafik Levhası Tanıma Sistemi” ve “Uzun Far Asistanı” işinize oldukça yarayacak. Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Ayarlanabilir Hız Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarısı, Sürücü Dikkat Takip Sistem ve Şerit Takip Sistemi de sunduğumuz diğer sürücü destek teknolojilerimiz.

Özellikleri Anlatmakla Bitmez!

Özellikleri anlatmakla bitmez ama biz size yine de biraz daha bahsedelim. Ford’un takdir gören sürüş dinamiklerini, sofistike konfor ve sürücü destek teknolojilerini buluşturan Yeni Fiesta Active crossover, yolculuklar daha konforlu olsun diye; sofistike iç mekanda 8 inçlik dokunmatik ekran ile SYNC 3 sistemi, 675 watt’lık amfi gücüyle B&O PLAY premium ses sistemi ve açılabilir panoramik tavan gibi konforlu özellikler sunuyor. SYNC AppLink özelliğini de içeren SYNC 3, sadece sesinizle bir dizi akıllı telefon uygulamasını etkinleştirmenize izin verirken, Apple CarPlay ve Android Auto™ ile tamamen uyumlu çalışıyor. Tüm multimedya ihtiyaçlarınızı da ihmal etmeyen Yeni Fiesta Active crossover, standart olarak Bluetooth bağlantısı ve iki USB girişi ile geliyor.

Active-1, Active-2 ve Active-3 donanım seviyeleri ile sunulan Yeni Fiesta Active crossover, şimdiye kadarki en kapsamlı ve çok yönlü Fiesta serisine katılarak seriye daha fazla pratiklik kazandırıyor diyebiliriz. Pratik olmayı hepimiz tercih ederiz. Özellikle de son teknolojilerle birleştiyse… Size şimdiden keyifli ve bir o kadar da güvenli sürüşler diliyoruz!