Yeni Ford Edge Türkiye Yollarında!

Ford Edge

En büyük SUV modelimiz Yeni Ford Edge, Türkiye’deki severleriyle buluşuyor. Güçlü motoru, modern tasarımı, yenilikçi teknolojileri, üst düzey konforu, gelişmiş sürüş asistanları ve sınıf lideri sürüş dinamikleriyle Yeni Ford Edge yolunuzu aydınlatan en büyük yıldız olacak.

Güçlü, Verimli ve Teknolojik Bir Kişilik

Çift turbo destekli gelişmiş 2.0 litre TDCi motoruyla Yeni Ford Edge, sizi yüksek performans ve düşük yakıt tüketim deneyimiyle buluşturuyor. 210 PS’lik motoruna eşlik eden 450 Nm’lik tork değeriyle güç sizinle olacak.

Yeni Ford Edge ile gidilemeyecek hiçbir yol yok. Akıllı 4×4 Çekiş (AWD) Sistemi buzlu yollardan ıslak, kuru zemine ve engebeli arazilere kadar tüm yollarda sunduğu ileri seviye yol tutuşuyla sizi güvende hissettiriyor.

Teknolojik donanımlarıyla da Yeni Ford Edge bir başka… Direksiyonun çevrildiği açıyı farlara yansıtarak üstün görüş açısı sunan Ford Dinamik LED ön far teknolojisi, sekiz farklı aydınlatma modu, manuel olarak da ayarlanabilen serbest moda sahip aydınlatma grubu ve öndeki ya da karşıdan gelen sürücünün gözlerini kamaştırmadan görüş mesafesini maksimuma çıkaran Yansıma Önleyici Uzun Farlar’ıyla Yeni Ford Edge teknolojisine hayran kalacaksınız.

Gelişmiş Güvenlik Donanımlarıyla Çok Güvenli

Yayaları algılayarak sizi uyaran Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, tepki vermediğiniz durumlarda otomatik olarak fren yapıp kaza riskini ortadan kaldırırken, Hava Yastıklı Arka Emniyet Kemerleri ise olası çarpışmalarda şişerek arka koltuktaki yolcularınızın güvenliğini sağlıyor.

Trafik İşareti Algılama Sistemi, Geri Görüş Kamerası ve Otomatik Park Sistemi de sürüşlerinizi kolaylaştırıyor. SYNC 2 teknolojisiyle birleşerek araç içi müzik, navigasyon, klima ve telefon gibi özellikleri sesli kontrol etmenizi sağlayan 8” dokunmatik renkli ekranı ile Yeni Ford Edge’de arkanıza yaslanın ve keyifli bir yol deneyimi yaşayın.

İstem dışı şerit değiştirme durumlarında sizi uyaran Şerit Takip Sistemi, güvenli şeritte yolunuza devam etmenizi sağlarken, Elektrik Destekli Direksiyon Sistemi (EPAS) ise aktif titreşim kontrolü özelliğiyle direksiyonunuzdaki istenmeyen titreşimleri azaltıp size iyi yolculuklar diliyor.

Modern Tasarımıyla Bir Başka

Açılabilir panaromik cam tavanı, özenli işçiliği ve ergonomik iç mekanıyla göz alıcı bir duruşa sahip olan Yeni Ford Edge, güçlü yapısı ve sofistike tasarımıyla da tüm ilginizin odağı olacak.

Ön kısmındaki geniş ön ızgarası, LED aydınlatmalı farları ve geniş çizgilere sahip ön gövde tasarımıyla Yeni Ford Edge, dinamik bir görünüme sahip. Bagaj kapağının yan kısımlarından başlayıp orta bölümündeki Ford logosuna kadar uzanan LED aydınlatmalı stop lambaların konumlandırılışı ise modelimizi eşsiz kılıyor.

10 dış renge ve 3 deri döşeme rengine sahip Yeni Ford Edge, bir an önce sizinle tanışmak için 88.650 USD’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla yetkili satıcılarımızda.