Yeni Ford Edge ile Yollara Güvenle Çıkın!

edge slider

SUV ailemizin en yeni üyesi Ford Edge, Avrupa’nın araç güvenliği otoritesi Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı! Objektif ve bağımsız yöntemlerle gerçekleştirdiği çarpışma testleriyle güvenlik konusunda dünyanın en yetkin değerlendirmelerini yapan Euro NCAP, Ford Edge’in kazalardan koruyan çok sayıdaki akıllı donanımını ödüllendirmiş oldu.

Euro NCAP çarpışma testlerinde 5 yıldız alarak güvenlikte en iyi dereceye ulaşan Ford Edge, Şerit Takip Sistemi ve Şeritte Kalma Sistemi ile yol güvenliğinizi sağlıyor. Ayrıca, başka araçlarla veya yayalarla çarpışmayı engelleyen yarı otomatik acil fren sistemleri, Euro NCAP güvenlik uzmanları tarafından övgüyle karşılanıyor. Görünmeyen noktalardan gelebilecek kör nokta kazalarına karşı çocukları korumayı amaçlayan ve sürücü ile birlikte tüm yolcuların güvenliğini sağlayan 9 adet hava yastığı ise Ford Edge’in güvenliğini en yüksek dereceye taşıyor.

SUV araçlar, son zamanlarda Avrupa piyasasında büyük beğeni ile karşılanıyor. Avrupa’da her geçen gün daha çok sayıda sürücü SUV araç satın alıyor. En üstün sürüş teknolojileri ile donatılan görkemli SUV modelimiz Ford Edge ise trafiğin günlük stresinden etkilendiğiniz en gergin anlarınızda bile sizi rahatlatarak yolda güvenle ilerlemenizi sağlıyor.

Kaynak