Yeni Focus Dizel Powershift Otomatik Seçeneği ile Güçleniyor!

Ford-Focus_tn

Dizel motor tutkunları için güzel bir haberimiz var! Yakıt verimliliğinde üst sınırları zorlayan 120 PS 1.5 TDCI dizel motorlu Yeni Ford Focus’umuzun Türkiye’deki satışına Mayıs ayında başlıyoruz. Bu modelimiz, beğeneceğinizi düşündüğümüz 6 ileri vitesli PowerShift otomatik şanzıman üçlüsüyle sunuluyor.

 

 

Sınıfında standartları belirleyen Yeni Ford Focus’un fark yaratan özellikleri de tabii ki dizel modelimizde bulunacak. Çok konuşulan paralel ve dikey park sistemiyle paralel park çıkış yardımcısı her koşulda park etmeyi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Aracınızla aranızdaki iletişim yüzü olacak Ford SYNC II, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranıyla araç içi iletişiminizi son teknolojiyle birleştiriyor.

 

Güvenlikte üst segmente ait Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve MyKey gibi yepyeni özellikler ise birçok konfor ve yeniliği dizel sürüş keyfiyle bir araya getiriyor. Kasım ayında lansmanı yapılan Yeni Focus’un tasarım dilinde trapezoid ön ızgara ve yeni nesil ön far tasarımı yer alıyor. Dörtgen formlu sis farları, kaslı motor kaputu ve tampon tasarımı yollarda bakışları üzerinize toplayacak.

 

 

Siyah saten renkler ve krom detaylarıyla Yeni Focus’un ergonomik iç mekanında yalın bir görünüm hakim. Daha görünür bir gösterge paneli için tercih edilen yeni 3 kollu direksiyon tasarımıysa yalınlığa sportif bir hava katıyor. Araca girdiğinizde şık ve modern kokpit ilk dikkat çeken bölüm olarak öne çıkıyor. Renkli dokunmatik ekran sayesinde araçla ilgili pek çok özelliği artık parmağınızın ucuyla kontrol etme keyfi hayatınıza girecek. Kısacası dizel powershift otomatik seçeneğiyle Yeni Ford Focus, kalbinizi çalmaya hazır.