Yeni Transit Connect Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülünün sahibi oldu!

Transit Connect

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen International Van of the Year-Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü bu sene, Yedek parça ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı COMTRANS’da gerçekleştirildi. Yenilenen tasarımı, sınıfının en iyi yakıt ekonomisi, düşük CO2 emisyonu, konfor ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeken Yeni Transit Connect Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülünün sahibi oldu! Geçen sene aynı ödülü Custom modeli ile almaya hak kazanan Ford, ikinci ödülüyle önemli bir başarıya imza attı.

 

Transit Connect

 

Yeni Transit Connect zengin donanım seviyesi ve çevreci motor seçenekleri ile jüri üyelerinin seçimi olurken, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Connect’in başarısı ile ilgili: “Ford Otosan Mühendislerinin bilgi, deneyim ve emeği ile geliştirilen Connect global Ar-Ge gücümüzün geldiği noktanın en açık göstergesidir. 1961’den beri süregelen Ar-Ge çalışmalarımız 1997 yılındaki ortaklık anlaşmamızla global dünyaya açıldı. Ford Otosan olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz modellerin yanı sıra, Ford’un global ürün gamındaki diğer modellere de ürün geliştirme ve mühendislik hizmeti veriyoruz” dedi.

 

Ford ayrıca 2001 ve 2007 yıllarında da Transit modeli ile Yılın Ticari Aracı seçilmişti. Ödüle 5’inci defa hak kazanan Ford bu başarısıyla da rekor elde etti.