Yaza Özel Temmuz Ayı Kampanyalarımız

Ford Ranger_1

Avantajlarla dolu bir temmuz ayından merhaba! Temmuzda otomobil ve ticari araçlarımızda kaçırılmayacak fırsatlar var.

Hayalinizdeki Otomobille Temmuzda Tanışın!

Bu yaz, hayallerinizi süsleyen otomobille tatil yollarına düşmek ister misiniz? O zaman 20.000 TL’ye 20 ay taksit, %0,99 faiz imkanıyla Ford sahibi olma fırsatı tam size göre. Ayrıca “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamındaki FKasko alımlarında, Ford Kuga aracımız için daha da avantajlı bir kampanya sizi bekliyor: 20.000 TL’ye 20 ay taksit, %0,49 kredi imkanı!

Temmuz ayı boyunca fırsatlarımız saymakla bitmez, ama biz saymaya devam edelim. Ford Mondeo, C-MAX ve Kuga modellerimizde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımız üzerinden 2.500 TL’lik indirim, Fiesta modellerimizde ise tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımız üzerinden 1.000 TL’lik indirim fırsatı sunuyoruz. Modern tarzını günün en ileri teknolojileriyle bir araya getiren Ford Fiesta aracımız 46.730 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla, tüm hızıyla aile hayatınızın koşuşturmasına yetişecek C-MAX aracımız ise 73.230 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla yetkili satıcılarımızda.

Ticari Aracınızı Temmuzda Alın, Hayata Daha Hızlı Yetişin!

Transit ailemizin 50. yılına özel avantajlarla temmuz ayında ticari hayatın ustalarına da fırsatlar sunuyoruz. Ford Custom, Connect, Courier ve Ranger modellerimiz 24.000 TL’ye 24 ay taksit, %0 faiz imkanıyla; Transit modellerimiz ise 50.000 TL’ye 12 ay taksit, %0 faiz imkanıyla ticari hayatın kalbine katkıda bulunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca tüm Courier modellerimize özel sunduğumuz ücretsiz “Ford Güvence Paketi” kampanyamız, temmuz ayında da devam ediyor. Tüm Ford modellerimizde ise FKasko alınması durumunda 200TL’lik servis çeki hediye ediyoruz.

Temmuz ayı fırsatlarımızı kaçırmak istemiyorsanız sizi en yakın yetkili satıcımıza aracınızla tanışmaya bekliyoruz.