“Yapı Kredi Mobil” ile Bankacılık İşlemleri Araçlarımızda!

Ford_Slider-yapikredi

Ellerinizi direksiyondan, gözlerini yoldan ayırmadan “Yapı Kredi Mobil”e erişmeye hazır olun.

Yapı Kredi ile dünyada bir ilki gerçekleştirdik!

Dünyada Ford SYNC 3 Applink teknolojisine sahip araçlara entegre edilen ilk bankacılık uygulaması olan “Yapı Kredi Mobil” artık yanı başınızda…

Aracınızdaki orijinal navigasyon sistemi ile “Yapı Kredi Mobil” üzerinden Türkçe sesli komutlarla en yakın ATM’ye veya şubeye yol tarifi alabilir, piyasa bilgilerini ve döviz kurlarını anlık olarak öğrenebilirsiniz. Seyir halindeyken Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ne ulaşmak isterseniz numarayı çevirmenize hiç gerek yok, Ford SYNC 3 Applink için çocuk oyuncağı… Şu an için iOS işletim sistemine sahip cihazlarda geçerli olan entegrasyonu, önümüzdeki dönemde Android’e de taşımayı planlıyoruz. Telefonunuzun bu teknolojiyle uyumlu olup olmadığını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Özgür Yücetürk: “Şehir içi hareketlilik ve bağlı araç deneyimleri yaratmak konusunda gerçek çözümler üretmeye gayret ediyoruz.”

İmza attığımız bu proje üzerine konuşan Satış, Satış Sonrası ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcımız Özgür Yücetürk konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ford SYNC Applink’in araç kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran uygulamalarına, dünyada bir ilk olarak bankacılık hizmetleri de eklendi. Ford SYNC teknolojisi, araç içerisinde basit sesli komutlar ile klimayı, müzik sistemini, telefonu ve navigasyonu kumanda etmeyi sağlıyor. Ford SYNC teknolojisini ve Applink özelliğini kullanan bu uygulama, müşterilerimize banka işlemlerine yönelik bilgi almaları konusunda destek olacak. Ford olarak şehir içi hareketlilik ve bağlı araç deneyimleri yaratmak konusunda gerçek çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Bu örnek bizim müşterilerimize hizmet konusundaki mükemmeliyetçi bakış açımızı çok net aktarıyor. Türkiye’nin dijital bankası olan Yapı Kredi ile böyle bir iş birliğinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Yakup Doğan: “Yapı Kredi müşterileri, yalnızca sesli komutla Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ne bağlanabiliyor.”

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan ise şu değerlendirmede bulundu:

“Bankaların hizmet noktaları geçmişte şube, ATM, telefon bankacılığı ile sınırlıyken teknolojik gelişmelerle birlikte hayatımıza yeni platformlar dahil oldu. Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi olarak biz de bankacılık hizmetlerimizi müşterilerin etkileşimde olduğu tüm temas noktalarında sunmak için çalışıyoruz. Ford’un gelişmiş araç içi sesli komut sistemi SYNC 3 ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklık, sesli komut teknolojisinin hem otomotiv hem de bankacılık alanında aynı anda kullanılmasına olanak sağlıyor. Bu teknolojinin diğer araçlardaki benzer özelliklerden en büyük farkı ise ekrana dokunmadan, sesli komut vererek çalışabilmesi. Bu sayede sürüş esnasında çok daha güvenli…

Mobilin bu kadar hayatımıza girdiği bir dönemde Yapı Kredi müşterileri, uzun trafik saatlerinde telefonlarına bakmaya bile gerek kalmadan yalnızca sesli komutla Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ne bağlanabiliyor. Yapı Kredi Mobil otomobile bağlandığında araç içi ekranda beliren tüm işlemler, sürücü tarafından sesli komutla çalıştırılabiliyor. Daha sonra Yapı Kredi Mobil’den alınan bilgilerle sürücünün talebi sesli olarak cevaplanıyor. Örneğin, bir kişi araç içinde Amerikan doları kuru komutunu verdiğinde Ford SYNC 3 teknolojisi Yapı Kredi Mobil’den bu bilgiyi alarak sesli bir şekilde iletiyor.”

Size daha iyi hizmet vermek için dünyada daha birçok ilki gerçekleştirmeye devam edeceğiz.