Wings for Life World Run İçin Geri Sayım Başladı!

Wins For Life

6 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te İzmir’de koşulacak “Wings for Life World Run” için geri sayım başladı! Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak amacıyla 24 ülkede aynı anda başlayan Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı, 6 Mayıs Pazar günü binlerce gönüllünün katılımıyla İzmir’de gerçekleşecek.

Koşamayanlar İçin Birlikte Koşuyoruz!

Eğlenceli ve unutulmaz anlara tanıklık edecek dünyanın en büyük yardım koşularından biri olan ve Ford Otosan olarak bizim de desteklediğimiz Wings for Life World Run’da, “yakalama aracı” adı verilen hareketli bir bitiş çizgisi var. Yakalama aracımız Ford Kuga ise koşucuları harekete geçirmeye hazır! İzmir Kültür Park Lozan Kapısı’ndan hem koşucuların hem de tekerlekli sandalye kullanan katılımcıların yan yana start alacağı bu koşuda yarışçılar Ford Kuga ile harekete geçecek!

Ford Team’in Bir Parçası Ol!

Geldik önemli bir habere; bu koşuya özel bir Ford Team topluluğu oluşturacağız. Hedefimiz, Ford Otosan çalışanları da dâhil bir takım oluşturarak tüm dünyada farkındalığı artırmak amacıyla en kalabalık koşu grubunu yaratmak! Kayıt sırasında Ford Team’in bir parçası olursanız yapılacak tekerlekli sandalye bağışına da doğrudan destek olabilirsiniz. İzmir’e gidip koşuya katılamayacaksanız da hâlâ Wings for Life için yapabilecekleriniz var! Cep telefonlarınıza “Wings for Life World Run” uygulamasını indirerek bulunduğunuz yerde koşuya katılabilir ve böylece omurilik felçlilerine destek olabilirsiniz. Ayrıca, koşuyu Ford Türkiye hesaplarımızdan da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Ford Team Koşucusu Olun!

“Wings for Life World Run” koşusunda en çok kilometre koşan birinciye Ford Edge, ikinciye Ford Kuga ve üçüncüye ise Ford EcoSport’u 1 hafta sonu boyunca sürmeleri için vereceğiz. Sizi Ford Team ekibinin bir parçası gibi hissettirecek Ford Team Koşu tişörtümüzü ise etkinlik günü standımızdan alabileceğiniz kit içinde yer alacak. Takıma katılmak veya bağışta bulunmak isteyenleri Ford Team’e bekliyoruz!

Ford Kuga ile Harekete Geçmek Bir Başka!

“Ford Kuga ile Harekete Geçmek Bir Başka!” söylemiyle yola çıkan Ford Kuga, yani yakalama aracı, 15 km/saat hızını sabit tutarak ilerliyor ve geçtiği her koşucuyu yarıştan eliyor. Yakalama aracına yakalanan en son koşucu yarışın galibi oluyor. Yani yarışçıların yerel ve küresel sıralaması koşma süresine göre değil yakalama aracına yakalanana kadar kat edilen mesafeye göre hesaplanıyor.

Dünyadaki bütün sürücülerin tam olarak aynı anda hızlanmasını sağlayan ve tüm yakalama araçlarında kullanılan Küresel Yarış Kontrolü teknolojisi sayesinde koşu, tüm dünyada aynı anda başlayıp hızlanabiliyor. Yeni Kuga, ister web sitesinden Wings for Life’a bağışta bulunarak isterseniz de İzmir’de binlerce koşucuyla sizi harekete geçirerek etkinliğin bir parçası olmanızı sağlıyor. O zaman ne yapıyoruz? 6 Mayıs’ta koşamayanlar için koşuyoruz, omurilik zedelenmelerinin tedavisi için yapılan araştırmalara destek oluyoruz! Ford Türkiye sosyal medya hesaplarından koşuyu canlı olarak izleyebileceğinizi de unutmayın!