VKV Şubat Ayı Etkinlikleri

Ford

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi, Şubat ayında da hem çocukları hem yetişkinleri eğlendirecek programlarla dolu! Haydi, Şubat ayı etkinliklerine kısaca göz atalım.

 

Degas’a Saygı” Songür Bale Resim Sergisi sanatseverler ile buluşmaya 16 Şubat’a kadar devam ediyor. Birgül Özçelikçi Taşören, baleye kişisel bakışını ve resitallerin kendisinde bıraktığı sübjektif izlenimlerle, balerinlerin estetik yapıları yanında durağanlığı, rengârenk mekânlar içinde coşkulu, ışıklı ve hipnotize edici bir güzellikte ikinci adımını sanatseverlere sunuyor.

 

 

15 Şubat Pazar günü saat 11.00’da Tiyatro Mie’nin sunacağı Prenses ve Kurabiye adlı tiyatro oyunumuz miniklerle buluşacak. Dünyanın en güzel kurabiyelerine sahip küçük bir kız, hiç doymayan bir tırtıl ve bir fare bakalım minik izleyicilerimizle ne gibi maceralar yaşayacak? Etkinliğimiz halka açık ve ücretsizdir.

 

 

Tiyatro yazarı Mine Artu’nun kaleminden, Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı’nın muhteşem yorumlarıyla hayat bulan Benimle Delirir misin? Adlı tiyatro oyunu, nikah masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama ve yanlışlarını saklama çabalarını konu alan kaçık bir aşk hikayesi… 17 Şubat saat 20.00’da sahnelenecek bu eğlenceli evlilik ve aşk aranjmanına tüm sanatseverleri bekliyoruz. Etkinliğimiz halka açık ve ücretsizdir.