VKV Şubat Ayı Etkinlikleri

VKV Şubat Ayı

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi, yeni yılın ikinci ayında yine hem yetişkinlere hem de çocuklara keyifli saatler yaşatacak programlarla dolu. Şubat ayındaki etkinliklerimize hep birlikte göz atalım.

 

Korsan Ana

 

 

 

Korsan Ana, Geveze Papağan ve Miço bir gün bir adaya düşerler. Düştükleri adada kendilerini neşeli ve kıpır kıpır bir maceranın içinde bulurlar. Bir yandan da en değerli şeyin birlikte üretip paylaşmak olduğunu öğrenirler. Bu eğlenceli ve öğretici oyunu 23 Şubat saat 11:00’da izleyebilirsiniz.

 

İş Kazalari

 

Çalışanların iş yerlerinde sağlıklı olmaları, işlerine sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri hayati bir önem taşır. Bu konuda farkındalığı artırmak için Anadolu Üniversitesi İşbirliği ile düzenlenen Uluslararası Karikatür Yarışması eserleri, siz sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sergi 20 Şubat’a kadar ziyaret edilebilir.

 

Su Alti

 

Makro cenneti olarak tanımlanan, yıllardır fauna ve florası araştırılan Değirmendere’nin sualtı fotoğrafları fotoğraf severlerle buluşuyor. Karma Sualtı Fotoğraf Sergisi’ne tüm fotoğraf tutkunlarını bekleriz.