VKV Ocak Ayı Etkinlikleri

Shirley1

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Ocak ayı etkinliklerimizle yeni yılda da sanatseverlerle buluşmaya devam ediyoruz.

12 Ocak Salı günü saat 20.00’de “Shirley” adlı tiyatro oyunumuzla 42 yaşındaki Shirley Valentine’nin günlük sıkıcı hayat akışından kendini yeniden keşfedişine uzanan yolculuğunu izleyeceğiz. Usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un canlandırdığı Shirley karakteriyle hayalleri, tutkuları, umutları olan bir kadının kendini ev hayatına hapsedişinden tekrar potansiyellerini keşfedişine mizahi ve eğlenceli diyaloglarla güleceğiz. Koltuğunuza yaslanıp Shirley’le birlikte bu keyifli yolculuğa çıkmak istiyorsanız rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

17 Ocak Pazar günü saat 11.00’de “Afacan Sincap ve Maymun Tiki” adlı çocuk oyunumuzla çocuklarımızı hem eğlendirip hem de düşündüreceğiz. Ormanda yaşayan 4 afacan sincap olan çalışkan Tumba, yakışıklı Mimba, uykucu Zumba ve akıllı Lumba komşuları Maymun Tiki ile çalışmayı sevmediği için pek anlaşamazlar. Bir gün Maymun Tiki afacan sincapların çalışıp biriktirdiği fıstıkları almaya karar verir, ancak sincaplar Tiki’ye yaptığının yanlış olduğunu anlatacak bir ders verirler. Rezervasyonunuzu yaptırarak çocuklarınızla birlikte bu keyifli oyunun karşısına geçmeye hazır mısınız?

6 Ocak-6 Şubat tarihlerinde sizleri Vehbi Koç Vakfı eski Sanat Yönetmeni Pınar Çimen‘in “1150” isimli kişisel sergisine bekliyoruz. İpek Yolu üzerindeki onlarca Selçuklu kervansarayını gezerek eserlerini ortaya koyan sanatçı, sergisiyle kervansarayları sizlerle tanıştırıyor. Sanatçının ilk gördüğü ve I. Mesut tarafından Anadolu’da yapılan ilk kervansaray olan Alayhan’ın yapım tarihi “1150” ise sergiye adını veriyor.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinliklerimizle 2016 yılında da yüreğinizi sanatın renkliliği ve duygusuyla doldurmak istiyoruz. Herkese açık ve ücretsiz Ocak ayı etkinliklerimizi sakın kaçırmayın!