VKV Ocak Ayı Etkinlikleri

Ford Otosan

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Ve Sosyal Yaşam Merkezi Ocak ayı etkinliklerimizi yine çok seveceksiniz!

 

8 Ocak – 16 Şubat tarihleri arasında “Degas’a Saygı” Songür Bale Resim Sergisi sanatseverler ile buluşuyor. Birgül Özçelikçi Taşören, baleye kişisel bakışını ve resitallerin kendisinde bıraktığı sübjektif izlenimlerle, balerinlerin estetik yapıları yanında durağanlığı, rengârenk mekânlar içinde coşkulu, ışıklı ve hipnotize edici bir güzellikte ikinci adımını sanatseverlere sunuyor. Sergi Açılış Kokteyli 8 Ocak Perşembe günü saat 18.30’da!

18 Ocak Pazar günü saat 11.00’de Müzikli Çocuk Oyunu “Mıknatıs Çocuk” : Televizyonda izlediği hayali süper kahramanlardan etkinlenen onlardan biri olduğunu sanan kahramanımız mıknatıslı olduğunu düşünür. İçinde oyun oynama aşkı olan minik izleyicilerimizi Mıknatıs Çocuk’un bu büyülü dünyasına bekliyoruz.

 

 

29 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da Tango Konser: Ford Otosan Türk Müziği Topluluğu seslerini tangolar ve kantolar ile TRT sanatçısı Sn. İnci Yaman şefliğinde yapılacak konserde duyuracak. Konsere tüm Türk Müziği aşıklarını ve tüm sanatseverleri bekliyoruz.