VKV Nisan Ayı Etkinlikleri

Vehbi_Koc_tn

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Ve Sosyal Yaşam Merkezi Nisan ayı etkinliklerimiz yine dopdolu… Unutmayın, etkinliklerimiz halka açık ve ücretsizdir!

 

 

16 Nisan saat 2o.oo’de Gate Production & Kumbara Görsel Sanatlar, tüm tiyatrosever seyircilerimiz için 2’si 1 Arada adlı oyunu sergileyecek. Duygu Sen, Ruhi Sarı, Neslihan Yeldan ve Cemal Hünal gibi ünlü isimlerin rol aldığı bu muhteşem oyunda; domninant bir kadın olan Oya, kocasına sürpriz yapmak için seyahatten eve erken gelir. Evde kocası Tuna da Oya’yı terk etmek üzere hazırlanmaktadır. Bu kötü sürprizle karşılaşan Oya durumu bambaşka bir boyuta taşır. Eve, Tuna’nın sevgilisinin gelmesi ve bir hırsızın girmesi ile olaylar karmakarışık ve komik bir hal alır. Kadının fendi bu sefer galip gelecek mi? Bu sorunun cevabı oyunumuzda… Tüm tiyatrosever seyircilerimizi bekliyoruz!

 

 

19 Nisan saat 11.00’de Tiyatro Mie, minik izleyicilerimiz için Rapunzel adlı Müzikal Çocuk Oyununu sergileyecekler. Rapunzel, öyle güzel, öyle iyi yüreklidir ki, onu büyüten cadı kimseler görmesin diye erişilmez bir kuleye hapseder. Bir gün ülkenin prensi ormanda yürüyüş yaparken, kuledeki Rapunzel’i görür ve güzelliği karşısında büyülenir. Cadı, olan biteni öğrendiğinde çok sinirlenir ve kötü planlar yapar. Acaba güzel Rapunzel, kuleden kurtulup özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Bu sorunun cevabını merak eden tüm minik seyircilerimizi oyunumuza bekliyoruz.

 

 

17 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 2. Bahçecik Sanat Şenliği, bu yıl göç konusunu işliyor. 14 ülkeden 30 sanatçı resim, heykel, seramik, fotoğraf ve çeşitli alanlarda sanatsal performanslarda bulunacak. 17 Nisan saat 18.30’da sergi açılış kokteyli ile başlayacak Bahçecik Sanat Şenliği’ne tüm halkımızı bekliyoruz!