VKV Nisan Ayı Etkinlikleri

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi, Nisan ayında çocukları mutlu edecek tiyatrolar ve yetişkinleri sevindirecek sergilerle dolu! Gelin bu ayın kültürel etkinliklerine hep birlikte göz atalım.

 

Ford Otosan

 

Yaşlı ve iyiliksever bir kadını evine giren üç dolandırıcı kandırmaya çalışır. Yaşlı kadının zamanında iyilik yaptığı polislerle dolandırıcılar aynı evde karşılaşınca olaylar gelişir. Kulis Tiyatrosu’nun sunduğu bu iki perdelik komedi oyununu 18 Nisan’da izleyebilirsiniz.

 

Su Altı Sergisi

 

Makro cenneti olarak tanımlanan, yıllardır fauna ve florası araştırılan Değirmendere’nin sualtı fotoğrafları, Nisan ayında da sanat severlerle Karma Sualtı Fotoğraf Sergisi’nde buluşmaya devam ediyor. Sualtı yaşamına dair çok özel görüntülerin yer aldığı bu sergiyi fotoğraf ve sualtı tutkunlarının kaçırmamasını tavsiye ederiz. Sergimizi 22 Nisan’a kadar ziyaret edilebilirsiniz.

 

Ford Otosan

 

Bebekleri, özellikle de henüz bir haftalık olanları kim sevmez ki? Masumiyetin, saflığın ve güzelliğin temsili bebeklerin en özel halleri, Burcu Demirel’in vizöründen çıkarak sizlerle buluşuyor. 28 Nisan’da açılacak sergimizi 9 Mayıs tarihine kadar ziyaret edebilir, yaşam sevinciyle dolabilirsiniz.

 

Sihirli Fasulyeler

 

Sorumluluklarını bilmeyen Jack’e bir gün önemli bir görev verilir. Jack’ten sahip oldukları ineğe pazara götürerek ona yeni bir sahip bulunması istenir. Bu sırada pek çok macera yaşayan Jack’in karşısına çıkan biri ona sihirli fasulyeler verir. Sihirli fasulyelerin büyüsünü merak eden tüm miniklerimizi 20 Nisan’da sahnelenecek oyunumuza bekleriz.