VKV Mayıs Ayı Etkinlikleri

DegirmndreM2

Ford Otosan Gölcük Fabrikasında bulunan Vehbi Koç Vakfı Kültür Merkezi’nde, her ay tüm Gölcüklülere açık, ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriliyor.

 

KONSER

 

Değirmendere Musiki Derneği Konseri

 

“Türkülerle Anadolu”

 

9 Mayıs 2013 Perşembe

 

Saat: 19:30

 

Türk Halk Müziği geleneğini yaşatmak, ozanlarımızı tanıtmak, gençlerimize Anadolu’nun geçmişten bu yana gelen hikayelerini birbirinden güzel türkülerle anlatmak için Değirmendere Musiki Derneği Koristleri, Anadolu Türküleri’ni, şef Emrullah Erçelik yönetiminde tüm müzikseverlere sunuyor.

 

Turkulerle-Anadolu-Konseri

 

FOTOĞRAF SERGİSİ

 

EngelSİZsiniz

 

Tarih; 10 Mayıs – 10 Haziran 2013

 

AçılışKokteyli:10 Mayıs 2013 Cuma Saat:18:30

 

Hayattaki tüm engelleri aşmak ve engelsiz bir dünya amacını gerçekleştirmek için denizin huzurunu kullanmak…
10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla aldığı 90’ı aşkın uluslararası ödülle bir dünya markası olan, su altı görüntü yönetmeni, dalış eğitmeni, Princess isimli denizatını ve Badem isimli Akdeniz fokunu Türkiye ile tanıştıran su altı fotoğraf sanatçısı Tahsin Ceylan’ın engelSiz dalgıçlarla çektiği kareler sizi büyüleyecek.TRT’de senelerdir büyük bir keyifle izlenen Mavi Tutku isimli belgesel ve su altı ile ilgili ilk çizgi karakter Fozi’nin de yaratıcısı olan Tahsin Ceylan ve engelSİZ arkadaşları; denizin altındaki o büyülü ve engellerden uzak dünyayı fotoğraf tutkunları ile buluşturacak.

 

Engelsizsiniz

 

GENÇLİK TİYATROSU

 

Çalıntı Düşler

 

17 Mayıs 2013 Cuma

 

Saat: 11:00

 

Diğerlerinden farklı olmak bazen bir seçimden öte bir zorunluluktur. Solak olduğu için babasının annesini suçladığı bir çocuğun aradığı kurtuluşu “Melek Tozu”nda bulmasını anlatan oyun, uyuşturucu bağlılığının nedenleri ve onlardan kurtulma yolları hakkında değerli bilgiler sunuyor. TRT’de senelerdir beğeniyle izlenen Küçük Şeyler isimli programın sunucusu Prof. Dr. Üstün Dökmen’in konsept danışmanlığını yaptığı oyun özellikle gençlerimiz için iyi bir yol gösterici olacak.

 

Ustun-Dokmen-Calıntı-Tiyatro-Yeniden

 

KONSER

 

İlhan ŞEŞEN

 

Tarih: 30 Mayıs 2013 Perşembe

 

Saat: 20:00

 

Grup Gündoğarken ile hayatımıza giren ve o an itibariyle ile tüm müzikseverlerin beğeniyle dinlediği İlhan Şeşen muhteşem bir müzik şöleni sunmaya geliyor. Akustik ağırlıklı konserde İlhan Şeşen’e piyanoda Mete Çelik, bas gitarda Akın Aral ve bateride Korcan Ulusoy eşlik edecek. Sanatçının televizyon dizilerinden aşina olduğumuz oyunculuğunu da içine kattığı masalsı hikayeleri, muhteşem bir müzikal altyapı ve Şeşen’in kalplere dokunan sesiyle müzikseverlerle buluşacak.

 

 

ilhan-sesen