VKV Mart Ayı Etkinlikleri

Seminer_Cnkkale1 (2)
 
Resim Sergisi: ‘Kadına Dair III’
 
Tarih: 5- 31 Mart 2013
 

Açılış Kokteyli: 5 Mart Salı Saat: 18:30 : Sanatçımız hem modernleşme ile büyük şehirlerde kaybolmaya yüz tutmuş çeyiz bohçalarını yeniden keşfetmekte hem de toplum içerisindeki kadın olgusunu sorgulamaktadır. Kadının geleceğe dair umutlarını, ilmek ilmek dokunan çeyiz ve çeyiz bohçalarını seramikle şekillendirerek onları ölümsüzleştiriyor. Seramik malzemede ki sertlik ve sağlamlık; dantelli çeyiz bohçalarının formunun kırılganlığı bir arada kullanılarak gerilim yaratmaktadır.

 

SafiyeB12

Tiyatro: “Tatlı Kaçık”

 

15 Mart 2013 Cuma Saat 20:00

 

Nurseli İdiz, Armağan Çağlayan, Celal Belgil ve Ece Kılınç. Samatya’da dededen kalma bir konağın tek odasında; kedisi ve bulmacalarla dolu gazeteleriyle sakin ve mutlu bir yaşam sürdüren gerçek bir “İstanbul Hanımefendisi” olan Suzan Hanım’ın yolunun; kendilerine bir sığınak arayan 3 dolandırıcı ile kesişmesini ve bundan sonra gerçekleşen entrikaları, tuzakları ve maceraları anlatan oyunda izleyiciler gerçek hayatın değerli olabilmesi için paranın en son seçenek olduğunu öğrenecekler.

 

TatliKacik2

 

Müzikli Çocuk Tiyatrosu: “Alaaddin’in Sihirli Lambası”


17 Mart 2013 Pazar


Saat : 11.00: Müzikli Çocuk Oyunu. Bilinenin aksine bambaşka bir açıyla bakılan oyunda, bu sefer Cin’in neler istediğine şahit olunacak. İnsanların bugune kadar tüm isteklerini yerine getiren Cin artık kendi istediklerinin de yapılmasını dileyecek. Lambanın içinde artık mutlu olamayan Cin, dileklerini söyleyecek, bakalım kim bunları yerine getirecek? Tüm soruların yanıtlarının verileceği oyunda, her zaman karşımızdakilerden birşey beklemememiz, herkese yardım etmemiz gerektiğinin önemi vurgulanıyor.

 

Sihirli1

 

Seminer : 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği ”Çanakkale Geçilmez”

14 Mart Perşembe 2013

Saat: 14.00: 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği çerçevesinde hazırlanan seminerde; Çanakkale Savaşını, savaşta yaşanan zorlu günleri ve zaferin kazanılmasındaki gizli kahramanlar anlatılacak.

 

Seminer_Cnkkale1 (2)