VKV Haziran Ayı Etkinlikleri

SuzanKardes4

 

Ford Otosan Gölcük Fabrikasında bulunan Vehbi Koç Vakfı Kültür Merkezi’nde, her ay tüm Gölcüklülere açık, ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriliyor.

 

KONSER

 

Tiyatro Mie tarafından oynanan

 

“Küçük Balık Bambam”

 

9 Haziran 2013 Pazar

 

Saat: 11:00

 

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi tarafından her ay düzenlenen çocuk tiyatrolarına bir yenisi daha eklendi. Sevimli ve yardımseverBambam’ın okul çağı gelmiştir ve deniz okuluna başlar. Paslı, Aksırık ve Dev İstiridye ile tanışıp arkadaş olan Bambam okulda insanların denize attıkları atıklarla ve büyük balıklarla karşılaşır. Oyunda Küçük Balık Bambam ve arkadaşları minik izleyicilere çevre kirliliğinin önemini, hiçbir problemin tek başına çözülemeyeceğini, birlikte başarmanın mutluluğu anlatılmaktadır.

 

BamBam

 

 

 

Sergi:

 

“Sen”

 

Seçil Kınay

 

10 Haziran – 10 Temmuz 2013

 

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi tarafından her ay sanatseverlerin beğenisine bir yeni sergi daha sunuldu. Genç ressamlar arasında örnek gösterilerek başarlı çalışmalara imza atan sanatçı Seçil Kınay, sergisini Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi’nde açtığı için gurur duyduğunu belirtti. Bilinçaltı ve bilinçdışına dair gizli duygularını imajlar ile aktaran sanatçı, sergide çevresel düzenlemeler ile dışavurumcu imgeleri birleştirerek ürettiği eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu. İzleyiciyi görünen, algılanan, koklanan ve duyulan imgelerle, yaşam ile yaşanılmak istenene karşı kurgulanmış bir yolculuğa çıkarttı. Geçmişe ait gölgelerin peşine düşüldüğü bu yolculuğu başlatan, yaşam ve yaşamın içindeki kişi “SEN” olgusuna dikkat çekilen sergiye birçok sanatsever katıldı. 1999 yılında kendi ailesini de etkileyen depremin yaşandığı bölgeye geri dönen sanatçı Seçil Kınay’ın sergisi 10 Haziran-10 Temmuz tarihi arasında Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

 

Seçil Kınay

 

 

KONSER

 

Suzan Kardeş

 

26 Haziran 2013 Çarşamba

 

Saat: 20:00

 

10 parmağında 10 marifet tanımının ülkedeki en önemli örneklerinden olan Suzan Kardeş, unutulmaz bir müzik ziyafeti için geliyor. Hayatı sesiyle makyajlayan Suzan Kardeş; Şef Kemal Oksal’ın yönettiği 8 kişilik orkestrası Bekriya Band ile müzikseverleri keyifli ve büyülü bir Balkan yolculuğuna çıkaracak.

 

Suzan Kardeş

 

 

Ücretsiz ve halka açık etkinliklerimizden yararlanmak için 0262 435 67 00-115 nolu telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.