VKV Haziran Ayı Etkinlikleri

Tahsin Ceylan

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi Haziran ayında tiyatro ve sergilerle yine dopdolu! Vaktiniz varsa mutlaka gelmenizi tavsiye ettiğimiz bu etkinliklere hep birlikte göz atalım.

 

Deli Dumrul

 

Ford Otosan Engel Tanımaz Tiyatro Grubu, bu yıl iki önemli Türk yazarın iki önemli oyununu sahneliyor. Güngör Dilmen’in “Deli Dumrul” adlı oyununda, gerçek sevginin değerine şahit olacak, Haldun Taner‘in “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyununda ise biri dürüst diğeri üçkağıtçı iki arkadaşın maceralarını izleyeceksiniz!

 

Alis

 

Alis’in girdiği eğlence ve macera dolu dünyanın kapılarını aralıyoruz. Alis Harikalar Diyarı’nda, hem size hem çocuklarınıza keyif dolu anlar yaşatacak! Müzikal severleri bekleriz.

 

Engelsizsiniz

 

 

TRT Mavi Tutku Sualtı Görüntüleme Yönetmeni Tahsin Ceylan‘ın engelSİZ dalgıçlarla çektiği kareler, kendi vizöründen çıkıp tüm fotoğraf severlere sunuluyor. Hayattaki engelleri aşan, engelsiz bir dünyayı hayalden çıkarıp gerçeğe dönüştüren kahramanların denizlerdeki fotoğraflarını 30 Haziran’a kadar görebilirsiniz.