VKV Aralık Ayı Etkinlikleri

VKV Aralık Ayı

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Aralık ayı etkinliklerimizde müzik severlerle ve miniklerle bulaşacağız.

20 Aralık Pazar günü saat 11.00’de “Survivor Eğlence Kampı” çocuk oyunuyla minikler, eğlenceli bir anlatımla doğa sevgisi ve çevre bilinci kazanacak. Tablet, bilgisayar, cep telefonu üzerindeki sanal oyun alışkanlığıyla yetişen günümüz minikleri, mahalle oyunları ve yarışmalarla mutluluğu keşfediyor. Kamp hayatı içerisinde çöp toplamayı, çadır kurmayı öğrenip eğlenceli yarışmalar ve oyunlarla eğlenmek isteyen tüm minikleri oyunumuza bekliyoruz. Çocuklarınızın eğlenirken öğrenmesini de istiyorsanız rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

23 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Taylan Erler konseriyle iş çıkışı rahatlamaya ne dersiniz? Popüler caz parçalarını eğlenceli bir dille yorumlayan ve seyirciyi de müziğin içine katan Taylan Erler konseriyle müzik ve tiyatro keyfini bir arada yaşayacaksınız. Yeni yılı müzikle karşılamak istiyorsanız rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinliklerimizle 2015’i uğurluyoruz. Herkese açık ve ücretsiz Aralık ayı etkinliklerimizi sakın kaçırmayın!